Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven
Yves Galje

Yves Galje

November is feestmaand!

Met gepaste trots presenteren we de komst van onze nieuwde lens-based opleiding: 'Conceptueel Beeld: opleiding voor fotografie en video'. Wat ons betreft reden voor een feestje! Maar vieren dat doe je niet alleen, dat doe je samen. De maand november 2019 staat dan ook in het teken van onze welkomstacties. November is feestmaand bij de Fotoacademie!

Schrijf je in en maak een keuze uit onderstaande opties:

Welkomstactie 1: Cadeaubon 'Korting op het collegegeld voor jaar 2'

Schrijf je in november 2019 in voor de opleiding Conceptueel Beeld en ontvang de Cadeaubon: 'Korting op het collegegeld voor jaar 2' t.w.v. €150,-. (actiecode = CTC19)

Per jaar schrijf je je in voor een volgend collegejaar. Door middel van deze actie ontvang je alvast €150,- korting op de factuur voor het 2e jaar van jouw opleiding.

Welkomstactie 2: Cadeaubon 'Te gebruiken voor extra keuzemodules'

Schrijf je in november 2019 in voor de opleiding Conceptueel Beeld en ontvang de Cadeaubon extra keuzemodules t.w.v. €150,-. (actiecode = CEK19)

Je kunt het vaste opleidingsprogramma uitbreiden door extra keuzemodules. Ieder halfjaar kun je kiezen uit een nieuwe reeks workshops en/of masterclasses waarmee je je opleiding naar eigen inzicht en voorkeur kunt verbreden, verdiepen en/of aanvullen.

Welkomstactie 3: Cadeaubon van Nivo Schweitzer

Schrijf je in november 2019 in voor de opleiding Conceptueel Beeld en ontvang een cadeaubon van Nivo Schweitzer t.w.v. €150,-. (actiecode = CNS19)

Voor gedegen en persoonlijk advies over de benodigde apparatuur voor deze opleiding raden wij onze collega's van Nivo Schweitzer in Amsterdam aan.

Welkomstactie 4: Kickstartpakket

Schrijf je in november 2019 in voor de opleiding Conceptueel Beeld en ontvang het Fotoacademie Kickstartpakket t.w.v. €150,-. (actiecode = KSP19)

Wat houdt het kickstartpakket in?

  • Fotoacademie linnentas
  • Fotoacademie ringmap inclusief geprint lesmateriaal
  • Fotoacademie pen
  • Grijskaart
  • Fotografie magazines voor extra inspiratie