Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

1. Volg je passie

Hebben al niet veel mensen tegen je gezegd: ga eindelijk eens je passie volgen? Dit is heel herkenbaar voor studenten aan de Fotoacademie. Een Open Dag is wat ons betreft een goede stap om jouw passie voor fotografie te bespreken met onze (oud-)studenten, docenten en mentoren. Luister naar hun eigen ervaringen en laat je informeren om te zien hoe wij als Fotoacademie jouw passie voor fotografie kunnen stimuleren.

2. Laat vragen niet onbeantwoord

Denk je er al een (lange) tijd over na of de Opleiding tot Fotograaf iets voor jou is? Zijn er misschien onduidelijkheden of wil je graag persoonlijk advies om te zien hoe de Fotoacademie het beste in jouw leven past? Er zijn meerdere varianten en studietempo's mogelijk. Laat vragen dus niet onbeantwoord. Geen vraag is te gek en de Open Dag is juist de plek om al jouw vragen te beantwoorden.

3. Leeftijd speelt geen rol

Twijfel je over je leeftijd? Heb je het gevoel dat je te oud of te jong bent? Laat het los want jong en oud studeert aan de Fotoacademie. We zijn trots op onze gemêleerde groep studenten. Leeftijd is wat ons betreft maar een getal. Passie voor fotografie is hetgeen dat telt en dat zie je terug bij onze studenten en de samenwerkingen die onderling ontstaan.

4. Na de zomer starten

Wil je na de zomer (mogelijk) van start gaan met de Opleiding tot Fotograaf? Heb je de keuze voor de Fotoacademie al bijna gemaakt? Je bent van harte welkom op de Open Dag.

Bekijk het Open Dag programma en meld je aan.

5. Open Dag actie

Tijdens de Open Dag hebben we altijd een Open Dag actie. Uiteraard helpen we je tijdens de Open Dag met je inschrijving.

Kom je ook een bezoek brengen aan onze Open Dag? Meld je dan nu hier aan.