1. Volg je passie

Hebben al niet veel mensen tegen je gezegd: ga eindelijk eens je passie volgen? Dit is heel herkenbaar voor studenten aan de Fotoacademie.

Een bezoek aan een open avond of open dag is wat ons betreft een goede stap om jouw passie voor fotografie te bespreken met onze (oud-)studenten, docenten en mentoren. Luister naar hun eigen ervaringen en laat je informeren om te zien hoe wij als Fotoacademie jouw passie voor fotografie kunnen stimuleren.

2. Laat vragen niet onbeantwoord

Denk je er al een (lange) tijd over na of de opleiding Conceptueel Beeld iets voor jou is? Zijn er misschien onduidelijkheden of wil je graag persoonlijk advies om te zien hoe de Fotoacademie het beste in jouw leven past? Er zijn meerdere varianten en studietempo's mogelijk. Laat vragen dus niet onbeantwoord. Geen vraag is te gek en de open avond of dag is juist de plek om al jouw vragen te beantwoorden.

3. Leeftijd speelt geen rol

Twijfel je over je leeftijd? Heb je het gevoel dat je te oud of te jong bent? Laat het los want jong en oud studeert aan de Fotoacademie. We zijn trots op onze gemêleerde groep studenten. Leeftijd is wat ons betreft maar een getal. Passie voor fotografie en video is hetgeen dat telt en dat zie je terug bij onze studenten en de samenwerkingen die onderling ontstaan.

4. Binnenkort starten?

Wil je binnenkort (mogelijk) van start gaan met de opleiding Conceptueel Beeld? Heb je de keuze voor de Fotoacademie al bijna gemaakt? Ook dan ben je van harte welkom op de open avond of dag.

Bekijk het aankomende open avond of dag programma en meld je aan.