© Paulien Kluver (alumna)

Bij Talks About Photography (TAP) draait alles om kennis delen en zakelijke inspiratie voor fotografen. 15 sprekers krijgen ieder 15 minuten om hun verhalen, ervaringen, tips & tricks en best practices te delen. Ook Fotoacademie alumna Paulien Kluver staat op het podium en zal haar insights over Instagram Stories delen met het publiek.

Paulien fotografeert voornamelijk voor de zakelijke markt, waarbij ze zich richt op persoonlijke, verhalende portretten. Een portret met inhoud dus, waarmee haar klanten duidelijk kunnen communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan. Paulien is daarnaast een fanatiek gebruiker van Instagram Stories. Op #TAP2018 praat Paulien over Instagram Stories en wat haar dat (zakelijk gezien) oplevert.

Ook alumni Wies den Ouden en Anna Witkowska zullen aanwezig zijn om te vertellen over Self Publishers United, het collectief van fotografen die in eigen beheer een fotoboek hebben gepubliceerd.  

De 4e editie van Talks About Photography is op zondag 16 september 2018 in Utrecht in het Huis Utrecht te Utrecht. Meer informatie & tickets.