Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

© Esther van Beek

Wanneer start het nieuwe opleidingsjaar?

Het nieuwe opleidingsjaar voor de modulaire deeltijdopleiding Conceptueel Beeld gaat vanaf 5 oktober 2020 van start. In aanloop naar dit nieuwe opleidingsjaar organiseren we een aantal (online) evenementen zodat je kennis kan maken met de Fotoacademie en haar studenten, docenten en mentoren.

Om te kunnen starten met de opleiding Conceptueel Beeld moet je voldoen aan de gestelde toelatingseisen. De toelatingsprocedure start met het maken van een afspraak voor een toelatingsgesprek. We raden je aan om deze afspraak vroegtijdig te maken zodat je bijtijds weet of je van start kunt gaan met het aankomend opleidingsjaar van de opleiding Conceptueel Beeld.

© Esther van Beek

Voor wanneer moet ik mij inschrijven?

We raden je aan zodra je weet wanneer je wilt starten je in te schrijven zodat jij zeker bent van een opleidingsplek. Naar aanleiding van je inschrijving kijken wij of je voldoet aan de toelatingseisen die gesteld worden.

We hanteren overigens geen uiterste inschrijfdatum om je in te schrijven voor de opleiding Conceptueel Beeld. Zolang de startdata op de website staan betekend het dat je je kunt inschrijven.