© Platform Acct

© Platform Acct

Als jij investeert in je eigen professionele toekomst, dan investeren zij met je mee!

Als je jezelf wilt blijven ontwikkelen als beeld professional, zijn er best wat opties om te overwegen. Wil je je fotografie naar een hoger plan tillen, wil je je verbreden en jezelf nieuwe skills eigen maken of is het tijd om als zzp-er het ondernemen te professionaliseren? Stuk voor stuk leerdoelen waar een professioneel beeldmaker vroeg of laat mee te maken krijgt.

De Fotoacademie ontwikkelt sinds 2016 programma’s voor professionele beeldmakers die deze leerdoelen nastreven. Maar ook elders in de markt zijn er vele keuzes om te overwegen. Het aanbod en de mogelijkheden zijn vaak talrijk en de beslissing om jezelf de tijd en de investering te gunnen, is soms een lastige. Dan kan het helpen als je jouw ideeën concreet maakt, plant en een (financieel) steuntje in de rug krijgt.

 

Financiële ondersteuning via Platform Acct

We willen je graag attent maken op het initiatief van Platform Acct: het Werktuig PPO (Permanente Professionele Ontwikkeling). PPO financiert ontwikkelplannen voor professionals die werkzaam zijn in de creatieve en culturele sector, in dienstverband of als zzp-er.

Concreet: als jij jezelf binnen een half jaar wilt verbeteren in ondernemerschap en je hebt een mooi programma of een goede coach gevonden die hierop aansluit, dan kun je via de website van PPO een aanvraag indienen. Indien jouw aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je tot 1/3 van de kosten vergoed. 

---

'Als jij investeert in je eigen professionele toekomst, dan investeren wij met je mee!'

PPO

---

Een fijne kans om voor jezelf in kaart te brengen wat je wilt bereiken, wanneer en met daarbij de mogelijkheid om via PPO hier financiële ondersteuning voor te krijgen. 

Kijk hier voor meer informatie over het indienen van aanvragen en over het fonds in het algemeen.