Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Na de zomer starten?

Denk je erover om na de zomer te starten met een (basis)opleidingworkshop of één van de programma's binnen het postacademisch aanbod? Voor zowel de aankomende als de professionele beeldmaker is er voldoende aanbod beschikbaar op het gebied van fotografie (stilstaand beeld) en film (bewegend beeld). 

Tip! Plaats alvast een reservering. Zo kun jij zorgeloos op vakantie en heb je voldoende bedenktijd voordat je je daadwerkelijk inschrijft.

Na het invullen van jouw gegevens houden wij je reservering tot 12 augustus 2019 vrijblijvend en kosteloos voor je vast.

Persoonlijk advies nodig?

De keuze voor bijvoorbeeld een meerjarige opleiding gaat niet over één nacht ijs, dat begrijpen wij maar al te goed. We maken graag tijd voor je vrij om jou te adviseren maar ook te inspireren. 

Zo organsieren wij op zaterdag 31 augustus van 13:00 tot 16:30 uur de Open Dag. Ook kun je deze zomer al een rondleiding krijgen door de Fotoacademie. 

Je kunt ook direct contact opnemen met onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest voor persoonlijk advies. Je kunt hier een contactverzoek indienen.

We ontmoeten je graag als nieuwe student aan de Fotoacademie. Nogmaals: fijne zomer!