ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Leren is groei

John Dewey, een Amerikaans filosoof zei het ooit al: ‘leren is groei!’ Veel werkgevers zijn het hiermee eens en stellen daarom een opleidingsbudget beschikbaar voor hun medewerkers waardoor ze zich kunnen ontwikkelen in hun functie. 

Wist je dat uit onderzoek* blijkt dat bijna 40% van het opleidingsbudget voor werknemers in Nederlandse organisaties niet besteed wordt en daardoor aan het einde van het kalenderjaar zomaar verdwijnt? Zonde vinden wij!

Waardoor komt dit? Misschien weet je niet dat je een opleidingsbudget hebt? Of weet je niet of de Basisopleiding Fotografie of de Basisopleiding Fotografie Uitbouw I aansluit op jouw kennis- en/of ambitieniveau? Wij denken graag met je mee.

Wat is er mogelijk binnen jouw organisatie?

Heb je een opleidingsbudget? Of heb je eigenlijk geen idee? Ga op onderzoek uit!

Kijk bijvoorbeeld eens in de arbeidsvoorwaarden, bespreek het met je leidinggevende of de HR-afdeling.

Waarom en waarin wil jij je ontwikkelen?

Je talenten ontwikkelen, de regie nemen in je persoonlijke groei zorgt voor betere prestaties. Je krijgt nieuwe energie, motivatie en het verhoogt je werkplezier. 

Wil je iets gaan doen met fotografie? Ga voor jezelf na waarom en waarin jij je wilt ontwikkelen. Wellicht dat onze adviestest een eerste stap is om je daarbij te helpen. Door middel van 9 vragen geven wij je een eerste advies. 

Wil je jouw budget van 2018 inzetten voor de Basisopleiding Fotografie in 2019?

Geen probleem. Je kunt jouw budget van 2018 inzetten bij de Fotoacademie voor bijvoorbeeld de Basisopleiding Fotografie die pas in 2019 van start gaat. Let op! Schrijf je wel online in vóór 16 december 2018 en geef aan in het opmerkingenveld dat je de factuur nog in 2018 wilt ontvangen.

Laat je goed adviseren!

Heb jij ook een opleidingsbudget te besteden? Laat je adviseren door onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest.

 

* Onderzoek van Nidap in opdracht van de online leerwijzer Springest onder 233 HR-professionals uit verschillende branches.