Leren is groei

John Dewey, een Amerikaans filosoof zei het ooit al: ‘leren is groei!’ Veel werkgevers zijn het hiermee eens en stellen daarom een opleidingsbudget beschikbaar voor hun medewerkers waardoor deze zich ontwikkelen in hun functie. 

Wist je dat uit onderzoek* blijkt dat bijna 40% van het opleidingsbudget voor werknemers in Nederlandse organisaties niet besteed wordt en daardoor aan het einde van het kalenderjaar zomaar verdwijnt? Zonde vinden wij!

Waardoor komt dit? Misschien weet je niet dat je een opleidingsbudget hebt? Of weet je niet welke opleiding aansluit op jouw kennis- en/of ambitieniveau? Wij denken graag met je mee.

Wat is er mogelijk binnen jouw organisatie?

Heb je een opleidingsbudget? Of heb je eigenlijk geen idee? Ga op onderzoek uit!

Kijk bijvoorbeeld eens in de arbeidsvoorwaarden, bespreek het met je leidinggevende of de HR-afdeling.

Waarom en waarin wil jij je ontwikkelen?

Je talenten ontwikkelen en de regie nemen in je persoonlijke groei zorgen voor betere prestaties. Je krijgt nieuwe energie, motivatie en het verhoogt je werkplezier. 

Wil je iets gaan doen met fotografie en film? Ga voor jezelf na waarom en waarin jij je wilt ontwikkelen. Wellicht dat onze adviestest een eerste stap is om je daarbij te helpen. Door middel van 9 vragen geven wij je een eerste advies. 

Laat je goed adviseren!

Heb jij ook een opleidingsbudget te besteden? Laat je adviseren door onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest.

 

* Onderzoek van Nidap in opdracht van de online leerwijzer Springest onder 233 HR-professionals uit verschillende branches.