Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

© Marjory Haringa

© Marjory Haringa

Voor persoonlijke aandacht en advies

De keuze voor een opleiding gaat niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij maar al te goed. Graag brengen we je in contact met onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest. 

 

Onze ervaringsdeskundige

Lotte (alumna cum laude 2013) helpt je graag met groeien en het maken van een goede keuze om je hobby of verdere loopbaan als conceptueel beeldmaker vorm te geven. Aangezien we een breed scala aan producten hebben voor zowel de beginnende als professionele beeldmaker is het onze taak om jou zo goed mogelijk te informeren over welk product aansluit op jouw kennis- en ambitieniveau.

 

Persoonlijke aandacht

We nemen dan ook graag de tijd voor je. Dit kan per mail, telefonisch of op afspraak. Je bent altijd welkom om een bezoek te brengen aan onze locatie in hartje Amsterdam. We dagen je tijdens een adviesgesprek uit om na te denken over waar je voor staat en wat je wilt bereiken. Tevens kijken we naar je privé situatie en eventuele andere belangrijke afwegingen voor het juist mogelijke advies. Je mag van ons dan ook persoonlijke aandacht verwachten voor jouw situatie.

Heb je vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons of vraag een adviesgesprek aan.