Uitgelichte cursussen

 

Basis fotografie cursus: Basiscursus fotografie

In de Basiscursus fotografie behandelen ze alle belangrijke onderwerpen om technisch goed te kunnen fotograferen: scherptediepte, bewegingsonscherpte, objectiefgebruik, belichting, flitstechniek en witbalansinstellingen. Je leert alle knopjes op de camera kennen en gebruiken aan de hand van gerichte praktijkoefeningen.

Meer informatie

 

Verdiepende fotografie cursus: Portretfotografie

In de cursus Portretfotografie werk je aan het verbreden van je visie op portretfotografie. Zo ga je aan de slag met een klassiek portret, een dubbelportret, een sociaal portret en een vervreemdend portret. In de fotostudio’s van Fotogram is alle ruimte om de juiste belichting en compositie te vinden om jouw model op de perfecte manier te portretteren. Alle aandacht gaat niet zozeer uit naar de techniek maar naar je model, naar die spannende portretfoto die je altijd al had willen maken.

Meer informatie

 

Technische fotografie cursus: Basis Photoshop

In deze online basisursus Photoshop maak je kennis met de waanzinnige wereld van Photoshop en leer je de basis van beeldbewerken. 

De cursus Basis Photoshop biedt de beginnende beeldbewerker alle benodigde basistechnieken: zo leer je omgaan met lagen en maskers en ga je aan de slag met diverse gereedschappen, bewerkingsmenu’s en filters. Na afronding van deze cursus zijn de meest gebruikte tools in Photoshop voor jou geen geheim meer!

Meer informatie