Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

© Ton Groot Haar

© Ton Groot Haar

Maak kennis met de Basisopleiding, de Basisopleiding Uitbouw en de opleiding Conceptueel Beeld

 

Wil je leren fotograferen?

De basis onder de knie krijgen en alle mogelijkheden van je camera ten volle benutten? Kies dan voor de Basisopleiding: de (voor)opleiding om een stevige basis te creëren op het gebied van fotografie en video.

Om te kunnen starten heb je geen vooropleiding, kennis of ervaring nodig. Er is dus geen toelatingsprocedure van toepassing.

 

Wil je jouw basiskennis verdiepen?

In de vernieuwde Basisopleiding Uitbouw, de (vervolg)opleiding na het succesvol afronden van de Basisopleiding, borduren we voort op wat je hebt geleerd. Je verdiept je kennis en voegt daar nieuwe onderdelen aan toe op het gebied van fotografie en video.

Indien je al in het bezit bent van het certificaat Basisopleiding inclusief videomontage dan is er geen toelatingsprocedure van toepassing. Heb jij dit nog niet of niet volledig in jouw bezit? Lees dan verder.

 

Wil je jezelf ontwikkelen tot conceptueel beeldmaker?

Met een brede technische kennis en het creëren van een eigen concept en visie? Kies dan voor de meerjarige opleiding Conceptueel Beeld: de lens-based opleiding voor een succesvolle carrière als conceptueel beeldmaker op het gebied van fotografie en video.

Indien je al in het bezit bent van het certificaat Basisopleiding of de Basisopleiding Uitbouw inclusief videomontage dan is er geen toelatingsprocedure van toepassing. Heb jij dit nog niet of niet volledig in jouw bezit? Lees dan verder.