Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

11:00 tot 14:30

Elkaar op locatie ontmoeten

Maak uitgebreid kennis met de Fotoacademie. Je bent van harte welkom!

Deze open dag is geschikt voor zowel de beginnende beeldmaker als voor de (startende) professionele beeldmaker die kennis wilt maken met de (meerjarige) opleidingen van de Fotoacademie. Ook zal er aandacht zijn voor de Workshops en de Postacademische programma's, het aanbod voor de professionele beeldmaker. 

© Simon Schoo

© Simon Schoo

11:00 tot 14:30

Het open dag programma

Wij zullen je alles vertellen over ons onderwijs. We bieden immers verschillende (meerjarige) opleidingen, workshops en Postacademische programma's aan. 

Tijdens deze dag zal het mogelijk zijn om een informatieve presentatie bij te wonen over het opleidingsaanbod, zal er een proefles gegeven worden en er zullen verschillende (studio)demo's te bekijken zijn. Ook verzorgt onze student Elke van der Honing een waanzinnige shoot in de studio. Ontmoet onze studenten en docenten en laat je inspireren door hun projecten. 

Ook kun jouw fotografie ook laten beoordelen door onze docenten en mentoren. Op basis van jouw beelden (stilstaande en/of bewegende beelden) kunnen ze je een advies geven over welke opleiding, workshop of Postacademisch programma aansluit op jouw kennis- en ambitieniveau. 

Om deze dag te bezoeken dien je je vooraf aan te melden.

Aanmelden