Onderdeel van

Logo Fotoacademie

Onderdeel van

ENGZeker starten?
Direct inschrijven

Het programma:

© Kevin Kwee

© Kevin Kwee

14:00 tot 16:30

Met elkaar kennismaken

Wil jij in 2021 van je passie (eventueel) jouw beroep maken en starten met een fotografie opleiding? Bezoek dan onze Online Open Dag!

Tijdens deze middag vertellen we je alles over de opleidingen op hbo-niveau voor de beginnende beeldmaker van de Fotoacademie maar ook over de Fotoschool, de opleiding op mbo-niveau. Tevens kun je een online proefles volgen, zodat je een idee krijgt van onze lesmethode.

Twijfel je welke opleiding bij je past? Dan is deze online middag perfect voor jou! Bekijk onderstaand programma en meld je nu aan.

© Simon Schoo

14:00 tot 15:00

Online webinar (14:00 - 15:00 uur)

In deze webinar over de Fotoacademie en de Fotoschool geven we je alle praktische informatie over de opleidingen: het curriculum,de lesmethodes, de startkwalificaties en aankomende startdata. Zo geven we je graag een goed beeld van hoe jouw opleidingstraject eruit ziet als je kiest voor een van onze opleidingen.

© Suzanne Ranzijn

© Suzanne Ranzijn

15:30 tot 16:30

Online proefles (15:30 - 16:30 uur)

Na een korte pauze is er de mogelijkheid om een proefles te volgen van docent en fotograaf Willeke Duijvekam die zowel lesgeeft aan de Fotoacademie en de Fotoschool. Welke mogelijkheden geeft de camera jou als het gaat om scherptediepte? Middels deze proefles geven we je graag een kijkje in onze lesmethodes! 

© Simon Schoo

© Simon Schoo

09:00 tot 17:00

Voor vragen of advies?

De keuze voor een opleiding gaat niet over één nacht ijs. Dat begrijpen wij maar al te goed. En wellicht ontstaan er naar aanleiding van jouw bezoek aan onze online Open Dag vragen of wil je graag persoonlijk advies. Graag brengen we je in contact met onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest.

© Petra Katanic

© Petra Katanic

00:00 tot 00:00

Inschrijven na de Online Open Dag?

Tip! Wil jij je na de Online Open Dag inschrijven? Profiteer van onze Voorjaarsactie!

Bezoek de open dag zaterdag 08 mei

Aanmelden