Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Elkaar op locatie ontmoeten

Wil je graag een keer kennismaken met de Fotoacademie en bespreken wat wij jou kunnen bieden? Je bent van harte welkom!

Deze open avond is geschikt voor de beginnende beeldmaker als voor de (startende) professionele beeldmaker die kennis wilt maken met de (meerjarige) opleidingen van de Fotoacademie. Ook zal er aandacht zijn voor de Workshops en de Postacademische programma's, het aanbod voor de professionele beeldmaker. 

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Programma Open Avond

Wij zullen je alles vertellen over ons aanbod. We bieden immers verschillende (meerjarige) opleidingen, workshops en Postacademische programma's aan. 

Tijdens deze avond zal het mogelijk zijn om een informatieve presentatie bij te wonen over het opleidingsaanbod, zal er een proefles gegeven worden en er zullen verschillende (studio)demo's te bekijken zijn. Ontmoet onze studenten en docenten en laat je inspireren door hun projecten. 

Tevens kun jouw fotografie ook laten beoordelen door onze docenten en mentoren. Op basis van jouw beelden (stilstaande en/of bewegende beelden) kunnen ze je een advies geven over welke opleiding, workshop of Postacademisch programma aansluit op jouw kennis- en ambitieniveau. 

Om deze avond te bezoeken dien je je vooraf aan te melden, in verband met mogelijke tijdslots waarmee we zullen werken.

Aanmelden