Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Elkaar weer op locatie ontmoeten

Naast onze online evenementen kijken wij altijd weer uit naar deze open avond, waarin we bezoekers op locatie ontvangen. Maak uitgebreid kennis met de Fotoacademie én Fotoschool. Je bent van harte welkom!

Deze open avond is geschikt voor de beginnende beeldmaker als voor de (startende) professionele beeldmaker die kennis wilt maken met de (meerjarige) opleidingen van de Fotoacademie en de praktijkgerichte beroepsopleiding van Fotoschool.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Programma Open Avond

Wij zullen je alles vertellen over ons opleidingsaanbod op zowel hbo- als mbo niveau. We bieden immers verschillende (meerjarige) opleidingen.

Tijdens deze avond zal het mogelijk zijn om een informatieve presentatie bij te wonen over het opleidingsaanbod, zal er een proefles gegeven worden en er zullen verschillende (studio)demo's te bekijken zijn. Ontmoet onze studenten en docenten en laat je inspireren!

In aanloop naar deze avond zullen wij het precieze programma persoonlijk aan je bekend maken. Uiteraard houden wij ons strikt aan de corona maatregelen, mochten hier restricties voor gelden. Om deze avond te bezoeken dien je je vooraf aan te melden, in verband met mogelijke tijdslots waarmee we zullen werken.

Aanmelden