Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Het programma:

19:30 tot 21:15

Woon de algemene presentatie bij

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die wij stellen aan onze docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar wij als Fotoacademie voor staan.

Let op! De algemene presentatie wordt gegeven om 19:30 en 20:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

19:45 tot 21:30

Volg de proefles 'Accent door scherptediepte'

Middels een proefles krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. De proefles zal gegeven worden door docent en alumnus Milan Gies.

Let op! De proefles start om 19:45 en 20:45 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

19:00 tot 21:30

Laat je foto's beoordelen

Ben je benieuwd wat onze ervaren docenten van jouw foto's vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je foto's al laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint. Net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee je verder helpen.

19:00 tot 21:30

Laat je informeren en adviseren

Lokaal 3, op de begane grond hebben we speciaal ingericht waar je al jouw vragen kunt stellen aan onze ervaren docenten en alumni Caro Bonink en Vesna Vidakovic en studiebegeleider en alumna Fleur Koning. Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat er mogelijk is binnen de Fotoacademie.

En heb je specifieke vragen over apparatuur? Mentor Niels Huneker staat voor je klaar.

Bezoek de open dag woensdag 30 oktober

Aanmelden open dag/avond