Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:15 tot 21:15

Woon de algemene presentatie bij

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die wij stellen aan onze docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar wij voor staan.

Let op! De algemene presentatie wordt gegeven om 19:15 en 20:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:30 tot 21:15

Volg de proefles 'Accent door scherptediepte'

Middels een proefles krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. De proefles zal gegeven worden door docent en alumnus Milan Gies.

Let op! De proefles start om 19:30 en 20:30 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je informeren over het Programma voor professionals

Tijdens de open avond is er niet alleen aandacht voor de opleidingen voor de aankomende beeldmaker maar kan je je ook laten informeren over de mogelijkheden voor de professionele beeldmaker. Projectleider (Alumni Netwerk, Workshops en het Postacademisch Programma) Clarels van Zwetselaar zal aanwezig zijn.

 

Tip! We maken graag tijd voor je vrij. Mail Clarels van Zwetselaar voorafgaand aan de open avond voor het maken van een afspraak tijdens de open avond.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Bekijk audiovisueel- en videofotografie van onze studenten

Fotografie staat niet langer meer op zichzelf. Audiovisueel- en videofotografie zijn dan ook verwerven in ons lesprogramma. Maak onder andere kennis met docent Eline Dekker en studenten. Bekijk de moderne toegepaste digitale technieken en laat je inspireren.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je portretteren

Wil je een mooi portret van jezelf? Laat je bij binnenkomst portretteren.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je portfolio beoordelen

Ben je benieuwd wat onze ervaren docenten en alumni  van jouw foto's en video's vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je foto's en video's laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint, net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee we je verder helpen.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je informeren en adviseren

Lokaal 3, op de begane grond hebben we speciaal ingericht waar je al jouw vragen kunt stellen aan onze ervaren docenten. Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Interviews met oud-studenten/topfotografen

We raden je aan om zeker de korte inspirerende filmpjes van onze alumni/topfotografen te bekijken. Zo kun je onder andere interviews zien met Robin de Puy, Marieke van der Velden, Carla Kogelman, Ernst Coppejans en Liselotte Schuppers. Elk vertellen ze hun verhaal over de tijd bij de Fotoacademie en het werk waar ze nu mee bezig zijn.

Bezoek de open dag woensdag 18 maart

Aanmelden open dag/avond