Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je portretteren

Wil je een mooi portret van jezelf? Laat je bij binnenkomst portretteren door eerstejaars student Boris Cremers en tweedejaars student Karen Staal.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Bekijk een fragment uit het afstudeerproject 'Kutstreek'

Bekijk een fragment uit het afstudeerproject 'Kutstreek' van eindexamen student To Huidekoper. Haar project gaat over de emotionele rollercoaster die voorkomt uit de onderdrukking van ware verlangens.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:15 tot 21:15

Woon de algemene presentatie bij

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die wij stellen aan onze docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar wij voor staan.

Let op! De algemene presentatie wordt gegeven om 19:15 en 20:15 uur en zal ongeveer 45 minuten duren.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:30 tot 21:15

Volg de proefles 'Accent door scherptediepte'

Middels een proefles krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. De proefles zal gegeven worden door docent en alumnus Milan Gies.

Let op! De proefles start om 19:30 en 20:15 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je informeren over het Programma voor professionals

Tijdens de open avond is er niet alleen aandacht voor de opleidingen voor de aankomende beeldmaker maar kan je je ook laten informeren over de mogelijkheden voor de professionele beeldmaker. Alumna Petra Katanic en projectleider (Alumni Netwerk, Workshops en het Postacademisch Programma) Clarels van Zwetselaar zal aanwezig zijn.

Tip! We maken graag tijd voor je vrij. Mail Clarels van Zwetselaar voorafgaand aan de open avond voor het maken van een afspraak tijdens de open avond.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Bekijk audiovisueel- en videofotografie van onze studenten

Fotografie staat niet langer meer op zichzelf. Audiovisueel- en videofotografie zijn dan ook verwerven in onze lesprogramma's van de Basisopleiding en de opleiding Conceptueel Beeld. Maak onder andere kennis met audiovisueel docent Eline Dekker, eindexamenstudent Vinny Vlemmix en derdejaars studenten Simone Wenth en Jessica Geluk. Bekijk de moderne toegepaste digitale technieken en laat je inspireren.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je portfolio beoordelen

Ben je benieuwd wat onze ervaren docenten Venus Veldhoen, Ad van Son, Joost van Vleuten en mentor en alumnus Paul Vos van jouw foto's en video's vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je foto's en video's laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint, net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee we je verder helpen.

19:00 tot 21:30

Bekijk LIVE de fotoshoot

Altijd al een kijkje willen nemen op de set van een shoot? Kijk tijdens de aankomende open avond live mee met de shoot die geregiseerd en gefotografeerd word door tweedejaars student Desmond Koppen.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Laat je informeren en adviseren

Lokaal 3, op de begane grond hebben we speciaal ingericht waar je al jouw vragen kunt stellen aan onze ervaren docent en alumna Willeke Duijvekam en mentor en docent Monique Baan. Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie.

Bezoek de open dag woensdag 18 maart

Aanmelden open dag/avond