Logo Fotoacademie

Onderdeel van

ENGFAQ

Onderdeel van

Direct inschrijven
© Maaike Hek

© Maaike Hek

Profiteer van nieuwjaarskorting

Wil jij in 2021 van je passie (eventueel) jouw beroep maken en starten met een fotografie opleiding op mbo- of hbo-niveau? Bezoek dan onze Online Open Dag in samenwerking met Fotoschool en profiteer van nieuwjaarskorting!

Alleen in de maand januari, de eerste maand van het nieuwe jaar 2021, kun jij profiteren van nieuwjaarskorting ter waarde van €200,- bij inschrijving voor de opleiding Conceptueel Beeld van de Fotoacademie of €100,- nieuwjaarskorting bij inschrijving voor de vakopleiding van Fotoschool. Deze actie is geldig van 16 januari t/m 31 januari 2021.

Inschrijven?

Om gebruik te maken van deze korting gebruik je tijdens je online inschrijving de actiecode: 20NJK21. Let op! Actie op actie is niet mogelijk.

We ontmoeten je graag als nieuwe student aan de Fotoacademie of Fotoschool.

© Maaike Hek

© Maaike Hek

Inschrijven maar nog niet toegelaten?

Wil je starten met de opleiding Conceptueel Beeld? Je kunt je altijd direct inschrijven zodat je zeker bent van een opleidingsplek. Naar aanleiding van je inschrijving kijken wij of je voldoet aan de toelatingseisen die gesteld worden.

Goed om te weten! Wanneer je toch niet voldoet aan de toelatingseisen dan kun je kosteloos je inschrijving annuleren. Tevens zijn er ook diverse mogelijkheden om jouw kennis en ervaring voor de start van het nieuwe opleidingsjaar bij te spijkeren. Voor vragen en advies? Neem contact op met onze opleidingsadviseur Lotte Bronsgeest.