Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

Het programma:

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Elkaar weer op locatie ontmoeten

Na een jaar vol online evenementen kijken wij uit naar een zomer waarin we bezoekers weer op locatie mogen ontvangen om kennis te maken met de Fotoacademie en de Fotoschool.

De komende maanden zullen er op kleine schaal verschillende evenementen georganiseerd worden waarin we jullie weer uitnodigen om langs te komen op de academie in Amsterdam om elkaar in levende lijve te zien en te spreken. Tevens krijg je een goede indruk van de locatie. Zo zullen wij tijdens deze Open Avond op donderdag 11 november 2021 graag weer onze deuren voor jullie openen.

© Simon Schoo

© Simon Schoo

19:00 tot 21:30

Programma Open Avond

Tijdens de Open Avond zullen wij je alles vertellen over ons opleidingsaanbod op zowel hbo- als mbo niveau. We bieden immers verschillende (meerjarige) opleidingen, workshops en postacademische  programma's aan voor zowel de beginnende als de professionele fotograaf: er is een passend aanbod voor elke (aankomende) beeldmaker.

Tijdens deze avond zal het mogelijk zijn om een informatieve presentatie bij te wonen over het opleidingsaanbod, er zal een proefles gegeven worden en er zullen verschillende (studio)demo's te bekijken zijn. Ontmoet onze studenten en docenten en laat je inspireren!

In aanloop naar deze avond zullen wij het precieze programma persoonlijk aan je bekend maken. Uiteraard houden wij ons strikt aan de corona maatregelen, mochten hier nog restricties voor gelden. Om deze avond te bezoeken dien je je vooraf aan te melden, in verband met mogelijke tijdslots waarmee we zullen werken.

Aanmelden