Logo Fotoacademie

Onderdeel van

ENG (Online) events

Onderdeel van

Direct inschrijven

Interessante foto-opdracht

Onze studenten hoeven geen stage te lopen, maar je kunt wel een student van de Fotoacademie benaderen voor een foto-opdracht. Je kunt jouw projectomschrijving als PDF (inclusief afbeeldingen) mailen naar administratie@fotoacademie.nl o.v.v. foto-opdracht studenten. Vermeld in ieder geval om welk type foto-opdracht het gaat (wat voor fotograaf je zoekt), hoeveel tijd de foto-opdracht in beslag neemt en het beschikbare budget. De foto-opdracht zal binnen 2 werkdagen op ons besloten digitale prikbord gezet worden. Dit digitale prikbord is alleen toegankelijk voor studenten en docenten van de Fotoacademie.

Vergoeding

Omdat de meeste studenten van de Fotoacademie vaak al werkzaam zijn als fotograaf, zoeken zij géén foto-opdracht om hun portfolio uit te breiden. Zij zullen daarom een marktconform tarief hanteren. Hierbij moet je rekening houden met een starttarief van ongeveer €75 (enkel uurloon). Een reiskostenvergoeding, lunch of gratis toegangskaartje zijn een prettige bijkomstigheid.

Contact

Let er ook op dat in de opdracht de contactgegevens vermeld staan zodat studenten direct contact met jou kunnen opnemen.