Over het online programma Zakelijk succes als fotograaf

Heb jij behoefte aan een zakelijke sparringpartner, een frisse blik op de toekomst en heb je behoefte aan meer structuur of een stok achter de deur?

Tijdens dit online programma Zakelijk succes als fotograaf breng je samen met Evelien Kunst jouw belangrijkste, meest urgente professionele (project)doelstellingen in kaart. Daarbij train je je skills die je nodig hebt om je zakelijk te ontwikkelen en jouw (project)doelstellingen te bereiken. Zoals het in kaart brengen en formuleren van een duidelijke doelgroep, het bepalen van de juiste prijs door een gedegen budgetopstelling, een succesvolle onderhandeling of een krachtige pitch.

Met dit pakket kom je goed beslagen ten ijs bij het in contact komen met een nieuwe opdrachtgever, een onderhandeling of het naar buiten brengen van jouw fotografie project. 

Verder biedt dit online programma inzicht in wat er nodig is om als fotograaf succesvol te zijn en je leert hierbij te werken in een duidelijke structuur met het door Evelien Kunst ontwikkelde “Storytelling Canvas model”.

Na dit online programma:

  • Heb jouw meest urgente professionele doelstellingen in kaart gebracht en concrete stappen gezet om die te bereiken.
  • Heb je training gehad in onderhandelen, budget opstellen en pitchen en weet je hoe je dat kan inzetten.
  • Kan je werken aan de hand van het Storytelling Canvas aan een projectplan werken

Programma informatie

Deelnemersprijs: €650,-

Max aantal deelnemers: 4

Lesmethode: online

5x 2 uur les

1x per week van 19:00 tot 21:00 uur

+ 1 uur tussentijds advies per deelnemer

 

Startmomenten:

Er zijn op dit moment nog geen startdata beschikbaar. Wel kun je alvast een reservering plaatsen. Een reservering plaatsen is vrijblijvend en kan kosteloos worden geannuleerd.