Derde editie Studio Generale

Een avond voor en door alumni. Met Ernst Coppejans en Galeriehouder Pien Rademakers van Rademakers Gallery

Waarom Studio Generale?

Het Fotoacademie Alumni Netwerk bestaat uit honderden fotografen met een schat aan ervaring binnen alle disciplines van de fotografie. In een intieme sfeer met bijzondere sprekers en veel interactie biedt Studio Generale alumni de kans zichzelf te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Daarbij streven we naar onderwerpen die relevant zijn voor de professionele fotograaf en inspiratie bieden waarbij we zoveel mogelijk topfotografen en andere experts uit ons netwerk aan jullie presenteren.

Derde editie Studio Generale - 2 oktober 2017

Met presentaties van Ernst Coppejans en Pien Rademakers / Rademakers Gallery
* INSCHRIJVING GESLOTEN *

Ernst Coppejans

Ernst Coppejans behoeft weinig introductie. Hij studeerde in 2009 af aan de Fotoacademie en heeft sindsdien veel mijlpalen bereikt. Hij won diverse prijzen, werkt regelmatig in opdracht voor gerenommeerde bladen en commerciële opdrachtgevers en werkt daarnaast aan zijn eigen projecten en exposities. Ook wordt hij vertegenwoordigd door Rademakers Gallery welke zijn werk nationaal en internationale bekendheid verschaft.

Op 2 oktober 2017 neemt Ernst jullie mee in zijn ontwikkeling als fotograaf. Vanaf het moment van afstuderen aan de Fotoacademie tot nu. Met speciale focus op zijn nieuwe projecten, waar hij achter de schermen aan werkt en waar hij tot nu toe nog niet mee naar buiten trad.

Pien Rademakers

Pien Rademakers is kunsthistoricus en oprichter van de Rademakers Gallery. Zij vertegenwoordigd met haar galerie kunstenaars uit verschillende disciplines zoals Studio Job, Sebiha Demir, Carli Hermes, Bruno Bisang en natuurlijk Ernst Coppejans.

Zij zal jullie in haar presentatie de ins & outs van de nationale en internationale galerie en kunst wereld met jullie delen.

Programma 2 oktober 2017

18:00 uur – ontvangst

18:30 uur – welkom

18:35 uur – presentatie Pien Rademakers – Rademakers Gallery

19:45  uur – pauze

20:00 uur – presentatie Ernst Coppejans

21:15 uur – Q&A

21:30 uur – borrel

Praktische informatie 2 oktober 2017

  • Derde editie Studio Generale: maandag 2 oktober 2017
  • Deelname: gratis en exclusief toegankelijk voor alumni en studenten van de Fotoacademie
  • Locatie: studio 2, Fotoacademie
  • De inschrijving is gesloten