Open Avond najaar 2018

Je bent van harte welkom. We vragen je om je voorafgaand aan te melden zodat we rekening kunnen houden met jouw komst en de activiteiten die je wilt gaan doen.
Aanmelden Open Dag/Avond

Ons programma

Open Dag - Laat je portretteren

© Open Dag - Laat je portretteren

19:00 tot 21:30

Laat je portretteren bij binnenkomst

Wil je een mooi portret van jezelf? Eerstejaars student Rob Poortvliet en derdejaars student Marna Slappendel zullen je bij binnenkomst portretteren. 

Open Dag - Interviews met oud-studenten/topfotografen

© Open Dag - Interviews met oud-studenten/topfotografen

19:00 tot 21:30

Interviews met oud-studenten/topfotografen

We raden je aan om zeker de korte inspirerende filmpjes van onze alumni/topfotografen te bekijken. Zo kun je onder andere interviews zien met Robin de Puy, Marieke van der Velden, Carla Kogelman, Ernst Coppejans en Liselotte Schuppers. Elk vertellen ze hun verhaal over de tijd bij de Fotoacademie en het werk waar ze nu mee bezig zijn.

Open Dag - Laat je informereren en adviseren

© Open Dag - Laat je informereren en adviseren

19:00 tot 21:30

Stel al jouw vragen aan onze docenten/mentoren

Lokaal 3, op de begane grond hebben we speciaal ingericht waar je al jouw vragen kunt stellen aan onze ervaren docenten Caro Bonink (alumna) en Joost van der Vleuten. Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat er mogelijk is binnen de Fotoacademie. Tevens is dit het lokaal waarbij we je kunnen helpen met je online inschrijving.

Open Dag - LIVE modeshoot

© Open Dag - LIVE modeshoot

19:00 tot 21:30

Bekijk de spetterende mode shoot

Altijd al een kijkje willen nemen op de set van een modeshoot? Kijk tijdens de Open Avond live mee met de modeshoot die geregiseerd en gefotografeerd word door vierdejaars student Renata Dutrée-Meulenberg.

Open Dag - Portfolio laten beoordelen

© Open Dag - Portfolio laten beoordelen

19:00 tot 21:30

Laat je foto's beoordelen

Ben je benieuwd wat onze ervaren docenten en alumni Milan Gies en Willeke Duijvekam en mentor Monique Baan van jouw foto's vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je foto's al laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint. Net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee je verder helpen. 

Open Dag - Videofotografie

© Open Dag - Videofotografie

19:00 tot 21:30

Bekijk audiovisueel- en videofotografie van onze studenten

Fotografie staat niet langer meer op zichzelf. Audiovisueel- en videofotografie zijn dan ook verwerven in ons lesprogramma. Maak kennis met docent Eline Dekker en vierdejaars student Elisabeth Schelvis. Bekijk de moderne toegepaste digitale technieken en laat je inspireren. 

Open Dag - Volg een proefles

© Open Dag - Volg een proefles

19:00 tot 21:30

Volg een proefles

Middels een proefles krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. De proefles zal gegeven worden mentor Robert van der Molen. 

De proeflessen starten om 19:15 en om 20:15 uur en zullen ongeveer 45 minuten duren. 

Open Dag - Presentatie volgen

© Open Dag - Presentatie volgen

19:00 tot 21:30

Woon de algemene presentatie bij

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die wij stellen aan onze docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar wij als Fotoacademie voor staan.

De algemene presentatie wordt gegeven om 19:15 en om 20:15 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

Open Dag - Bekijk het werk van (oud-)studenten

© Open Dag - Bekijk het werk van (oud-)studenten

19:00 tot 21:30

Bekijk de portfolio's van (oud-)studenten

Ben je nieuwsgierig naar het werk en de ervaringen van onze eindexamen student Hester Baars, tweedejaars student Daphne Lucker of alumnus Rogier van 't Slot. Naast het bewonderen van het prachtige werk kun je gerust al je vragen stellen. Zij weten als geen ander hoe het is om te studeren aan de Fotoacademie.

Bezoek de open dag woensdag 31 oktober

Aanmelden Open Dag/Avond