Open Dag najaar 2018

Je bent van harte welkom. We vragen je om je voorafgaand aan te melden zodat we rekening kunnen houden met jouw komst en de activiteiten die je wilt gaan doen.
Aanmelden Open Dag/Avond

Ons programma

Open Dag - Volg een proefles

© Open Dag - Volg een proefles

13:00 tot 16:30

Laat je portretteren bij binnenkomst

Wil je een mooi portret van jezelf? Eerstejaars student Rob Poortvliet en derdejaars student Marna Slappendel zullen je bij binnenkomst portretteren. 

Open Dag - Laat je informeren over het Postacademisch Programma

© Open Dag - Laat je informeren over het Postacademisch Programma

13:00 tot 16:30

Stel al jouw vragen aan onze docenten/mentoren

Lokaal 3, op de begane grond hebben we speciaal ingericht waar je al jouw vragen kunt stellen aan onze ervaren docenten Cissie van der Ven (alumna) en Joost van der Vleuten (alumnus) en mentor Monique Baan

Ontvang persoonlijk advies naar aanleiding van jouw wensen zodat jij weet wat er mogelijk is binnen de Fotoacademie. Tevens is dit het lokaal waarbij we je kunnen helpen met je online inschrijving.

Open Dag - Interviews met oud-studenten/topfotografen

© Open Dag - Interviews met oud-studenten/topfotografen

13:00 tot 16:30

Interviews met oud-studenten/topfotografen

We raden je aan om zeker de korte inspirerende filmpjes van onze alumni/topfotografen te bekijken. Zo kun je onder andere interviews zien met Robin de Puy, Marieke van der Velden, Carla Kogelman, Ernst Coppejans en Liselotte Schuppers. Elk vertellen ze hun verhaal over de tijd bij de Fotoacademie en het werk waar ze nu mee bezig zijn.

Open Dag - Portfolio laten beoordelen

© Open Dag - Portfolio laten beoordelen

13:00 tot 16:30

Laat je portfolio beoordelen

Ben je benieuwd wat onze ervaren docenten Milan Gies (alumnus), Venus Veldhoen en Karianne Bueno van jouw portfolio vinden? Zij vertellen je graag over bijvoorbeeld het maken van series, kaders en techniek. Je kunt je portfolio al laten beoordelen via je telefoon, tablet of geprint. Net wat jij wilt. Je ontvangt altijd persoonlijk advies en tips waarmee je verder helpen. 

Open Dag - Bekijk het werk van (oud-)studenten

© Open Dag - Bekijk het werk van (oud-)studenten

13:00 tot 16:30

Bekijk het werk van (oud-)studenten

Ben je nieuwsgierig naar het werk en de ervaringen van onze derdejaars studenten Jakob van Vliet en To Huidekoper, vierdejaars student Jaasir Linger en alumni Amber Rouw en Amber Zeekaf. Naast het bewonderen van het prachtige werk kun je gerust al je vragen stellen. Zij weten als geen ander hoe het is om te studeren aan de Fotoacademie.

Open Dag - LIVE modeshoot

© Open Dag - LIVE modeshoot

13:00 tot 16:30

LIVE Modeshoot

Altijd al een kijkje willen nemen op de set van een modeshoot? Kijk tijdens de Open Dag live mee met de modeshoot die geregiseerd en gefotografeerd word door eindexamen student Marit Goossens en tweedejaars student Lois Notebaart.

Open Dag - Volg een proefles

© Open Dag - Volg een proefles

13:00 tot 16:30

Volg een proefles

Middels een proefles die door mentor Robert van der Molen en docent Peter Day gegeven worden, krijg je inzicht in de lesmethode van de Fotoacademie. 

De proeflessen starten om 13:15, 14:15 en 15:15 uur en zullen ongeveer 45 minuten duren. 

Open Dag - Presentatie volgen

© Open Dag - Presentatie volgen

13:00 tot 16:30

Woon de algemene presentatie bij

Tijdens de algemene presentatie die gegeven wordt door Artistiek manager Ruud de Jong komt alle praktische informatie over de verschillende studievarianten, lesmethode, studietempo en de eisen die wij stellen aan onze docenten/mentoren maar ook studenten voorbij. Het is een zeer waardevolle presentatie om een goed beeld te krijgen van wat de mogelijkheden zijn binnen de Fotoacademie en waar wij als Fotoacademie voor staan.

De algemene presentatie wordt gegeven om 13:15, 14:15 en 15:15 uur en zal ongeveer 45 minuten duren. 

Bezoek de open dag zaterdag 8 september

Aanmelden Open Dag/Avond