Expert Programma: 'Een sterker portfolio: Identiteit & Storytelling'

Voor de professionele fotograaf

Hoe breng je focus en verdieping aan in je werk en hoe onderscheid jij je daarmee van andere fotografen?

In dit Expert Programma word je uitgedaagd om kritisch te kijken naar jouw verhaal en identiteit als fotograaf en naar de manier waarop je dat zichtbaar maakt. Je wordt gestimuleerd om vanuit nieuwe invalshoeken werk te produceren en daarmee jouw portfolio te versterken.

Je krijgt persoonlijke begeleiding en gerichte opdrachten van Morad Bouchakour bij het aanscherpen van jouw project of portfolio.
Er wordt van je verwacht elke bijeenkomst nieuw werk te laten zien. Morad coacht niet alleen vanuit zijn ervaring en visie als fotograaf, maar ook vanuit zijn vermogen om snel tot de kern van een verhaal te komen. Ook van jouw verhaal en jouw identiteit als fotograaf. Hij biedt andere invalshoeken en samen werken jullie aan een sterker verhaal en werk dat daar goed op aansluit.

Hij gebruikt daarnaast ook zijn ervaring, kennis en netwerk om jou en jouw werk verder te brengen. De groep blijft klein (max. vier deelnemers) waardoor er veel aandacht is voor de individuele deelnemers. Door de selectieprocedure is inspiratie binnen de groep gegarandeerd.

Dit Expert Programma is geschikt voor fotografen binnen alle disciplines van de fotografie. Toelating geschiedt op basis van portfolio en/of vooropleiding.

Programma informatie

Studieduur: vijf maanden

Lesdagen: vier lessen van 19:00 tot 21:30 uur

Studiekosten: € 895,-

  • geen inschrijfkosten
  • inclusief vrij gebruik van studio’s (tijdens de duur van het programma // max 1 dagdeel per week - max 2 studio blokken // indien relevant voor de programma opdrachten)
  • betalen in twee termijnen mogelijk. Let op! Dit brengt extra kosten met zich mee welke verwerkt zijn in de termijnen. Voor deze termijnbetaling moet een incassomachtiging worden verstrekt. De termijntoeslag bij twee termijnen bedraagt € 50,-.

Toelatingseisen: een afgeronde studie fotografie (hbo-niveau) of autodidact met een porfolio op vergelijkbaar technisch & conceptueel niveau

Selectie procedure: geschiedt op basis van digitaal portfolio en vooropleiding
 of professionele ervaring

Expert: Morad Bouchakour

Taal: Nederlands (of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling)

 

Startdatum: 7 maart 2019

Opvolgende lesdata: 28 maart, 18 april en 13 juni 2019

 

Startdataum: 9 mei 2019

Opvolgende lesdata: 6 juni, 4 juli en 5 september 2019