Expert Programma: 'Een sterker portfolio: Identiteit & Storytelling'

Voor de professionele fotograaf

Vertel je met jouw portfolio wel het verhaal dat je wilt vertellen?

Hoe onderscheid jij je van andere fotografen?

In dit programma krijg je persoonlijke begeleiding van Morad Bouchakour bij het aanscherpen van jouw project of portfolio. Je wordt uitgedaagd om kritisch te kijken naar jouw verhaal en onderscheidend vermogen als fotograaf en naar de manier waarop je dat zichtbaar maakt.

Er wordt van je verwacht elke bijeenkomst nieuw werk te laten zien en zo samen met Morad te werken naar een verbeterd portfolio. Gedurende vijf maanden coacht hij een kleine, selecte groep fotografen vanuit zijn vermogen om snel tot de kern van een verhaal te komen. Ook van jouw verhaal en jouw identiteit als fotograaf. Hij biedt andere invalshoeken en samen werken jullie naar een sterker verhaal en werk dat daar goed op aansluit.

Hij gebruikt daarnaast ook zijn ervaring, kennis en netwerk om jou en jouw werk verder te brengen. De groep blijft klein (max. vier deelnemers) waardoor er veel aandacht is voor de individuele deelnemers. Door de selectieprocedure is inspiratie binnen de groep gegarandeerd. Dit Expert Programma is geschikt voor fotografen binnen alle disciplines van de fotografie. Toelating geschiedt op basis van portfolio en/of vooropleiding.

Programma informatie

Studieduur: vijf maanden

Lesdagen: vier lessen van 19:00 tot 21:30 uur

Studiekosten: € 895,- (early birds betalen € 795,-, geldig t/m 30 september 2018)

  • inclusief vrij gebruik van studio’s (indien relevant voor de lessen)
  • geen inschrijfkosten
  • betalen in twee termijnen mogelijk. Let op! Dit brengt extra kosten met zich mee welke verwerkt zijn in de termijnen. Voor deze termijnbetaling moet een incassomachtiging worden verstrekt. De termijntoeslag bij twee termijnen bedraagt € 50,-.

Toelatingseisen: een afgeronde studie fotografie (hbo-niveau) of aantoonbaar meerdere jaren ervaring als professioneel fotograaf

Selectie procedure: geschiedt op basis van digitaal portfolio en vooropleiding
 of professionele ervaring

Expert: Morad Bouchakour

Taal: Nederlands (of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling)

Startdata: 27 september 2018 (UITVERKOCHT) 1 november 2018

Opvolgende lesdata startdatum 1 november 2018: 29 november en 20 december 2018 en 14 februari 2019