Expert Programma: 'Maak jouw fotografie project succesvol'

Voor de professionele fotograaf

Werk aan het succes van jouw fotografie project

Tijdens dit Expert Programma werk je in een kleine ambitieuze groep aan het succes van jouw fotografie project. Je leert om jezelf en het project goed op de kaart te zetten en te denken in mogelijkheden. Je neemt concrete stappen om het project succesvol te maken, altijd met de fotografie als uitgangspunt.
 
Expert Evelien Kunst dringt door tot de kern van jouw project en helpt je om dit op de beste manier naar buiten te brengen: Hoe verhoog je de kans op een publicatie, op een opdracht of bij een subsidie-aanvraag? Welke aspecten spelen een rol in het succesvol zijn als fotograaf en ondernemer? Hoe maak je een sterk projectplan? Wat is het belang van goede partners en hoe benader je die? Hoe en wanneer zet je een goede pitch neer? Je wordt, samen met de andere deelnemers, door Evelien getraind en individueel geadviseerd over hoe jij jouw doel het beste kan bereiken.

 

Opzet van het programma:

  • tijdens het programma ga je één van jouw projecten of project ideeën verder ontwikkelen in een helder projectplan;
  • je leert te werken in een heldere structuur met het door Evelien Kunst ontwikkelde “Storytelling Canvas model”;
  • je krijgt advies en ondersteuning bij de stappen die jij gaat nemen om jouw project tot een succes te maken;
  • je wordt geadviseerd over mogelijke partners en samenwerkingen;
  • je werkt aan een heldere budget opstelling;
  • je werkt aan een sterke pitch om jouw project onder de aandacht te brengen van mogelijke opdrachtgevers, partners en financiers.

Dit programma is geschikt voor fotografen binnen alle disciplines van de fotografie. De groep blijft klein waardoor er veel aandacht is voor de individuele deelnemers. Door de selectieprocedure wordt inspiratie en samenwerking binnen de groep gestimuleerd.

Programma informatie

Studieduur: zes maanden

Lesdagen: zes lessen van 19:00 tot 22:00 uur + individueel advies op verzoek

Studiekosten: € 895,- 

  • geen inschrijfkosten
  • betalen in twee termijnen mogelijk. Let op! Dit brengt extra kosten met zich mee welke verwerkt zijn in de termijnen. Voor deze termijnbetaling moet een incassomachtiging worden verstrekt. De termijntoeslag bij twee termijnen bedraagt € 50,-.

Toelatingseisen: een afgeronde studie fotografie (hbo-niveau) of aantoonbaar meerdere jaren ervaring als professioneel fotograaf

Selectie procedure: geschiedt op basis van digitaal portfolio en vooropleiding
 of professionele ervaring en motivatie

Expert: Evelien Kunst

Taal: Nederlands (of Engels, afhankelijk van de groepssamenstelling)

 

Startdatum: plaats reservering