Een succesvol fotografie project: Ondernemerschap & Zakelijke Vaardigheden

Het najaarsprogramma 2017 (start 4 oktober) is uitverkocht
Nieuwe startdatum: 10 januari 2018

Tijdens dit Expert Programma ga je onder leiding van Evelien Kunst en met input van de groep en mogelijke partners, leren hoe je een fotografisch project succesvol krijgt. De focus in dit programma ligt op ondernemerschap en zakelijke vaardigheden.

Hoe verhoog je jouw kans op een publicatie of opdracht of bij een subsidie-aanvraag? Welke aspecten spelen een rol in het succesvol zijn als fotograaf en ondernemer? Hoe maak je een sterk projectplan? Wat is het belang van goede partners en hoe benader je die? Hoe en wanneer zet je een goede pitch neer?

Er wordt van de deelnemers verwacht dat zij al een basis idee voor een project hebben dat tijdens dit Expert Programma verder zal worden uitgewerkt. Iedere deelnemer zal begeleid worden in het maken van een sterk projectplan, aan de hand van het door Evelien Kunst ontwikkelde Storytelling Canvas. Bovendien zal samen actief worden gezocht naar mogelijke partners en samenwerkingen. Er zal ook veel aandacht besteed worden aan het voorbereiden van een budget en een pitch om jouw project onder de aandacht te brengen van mogelijke partners en financiers.

Dit programma is geschikt voor fotografen binnen alle disciplines van de fotografie.  De groep blijft klein waardoor er veel aandacht is voor de individuele deelnemers. Door de selectieprocedure is inspiratie binnen de groep gegarandeerd.

Storytelling Canvas - Copyright: Evelien Kunst

Fotografie: Diane van der Marel 

Quote: Evelien Kunst

Evelien Kunst

Evelien Kunst (1972) is een professionele fotografie en marketing consultant. In 2016 heeft zij voor de privé stichting MIAP (Message in a Photo) een fellowship programma opgezet voor Nederlandse fotografen, waarmee visuele verhalen met een sociale impact ondersteund worden. Kunst heeft meer dan 17 jaar ervaring in de fotografiewereld, marketing en educatie. Lees verder...

Opleidingsinformatie

 

Studieduur:

  • 6 maanden inclusifef zes groeps bijeenkomsten + coaching

 

Lesdagen:

  • van 19:00 tot 22:00 uur

 

Studiekosten:

  • € 950,-  Let op, betaal € 845,- als je je inschrijft vóór 20 oktober 2017

 

Toelatingseisen:

  • een afgeronde studie fotografie (HBO niveau) of aantoonbaar meerdere jaren ervaring als professioneel fotograaf

 

Selectie procedure:

  • geschiedt op basis van digitaal portfolio, vooropleiding
 of professionele ervaring en motivatie

 

Expert:

  • Evelien Kunst

 

Startdatum:

  • 10 januari 2018

 

Lesdata:

  • 10 januari, 17 januari, 14 februari, 7 maart, 16 mei en 27 juni 2018

 

Taal:

  • Nederlands

 

Inschrijven: