Portfolio beoordelingsavond 8 november 2017

Op woensdag 8 november 2017 organiseren wij de portfolio beoordelingsavond om jouw foto's te laten beoordelen door onze ervaren docenten, mentoren en alumni die hun sporen in het fotografisch werkveld hebben verdiend. 

Voor wie is de portfolio beoordelingsavond?

De portfolio beoordelingsavond is bedoeld voor iedereen die erover nadenkt om aankomend voorjaar 2018 te starten met de Opleiding tot Fotograaf. Om te kunnen starten met deze opleiding beoordelen wij onder andere jouw talent en ervaring aan de hand van eerder gemaakt fotowerk.

Voor deze portfolio beoordelingsavond neem jij jouw 20 beste foto's mee. Het liefst geprint op A4 formaat. Uiteraard zijn er ook computers beschikbaar waarbij je je werk online kunt tonen aan de portfoliobeoordelaars.

Officiële beoordelingsverklaring

Tijdens de portfolio beoordelingsavond ontvang je altijd tips en adviezen over hoe wij jouw passie voor fotografie verder kunnen ontwikkelen. Tevens ontvang je een officiële beoordelingsverklaring waarop staat vermeldt of jouw fotowerk al dan niet goed bevonden is om te kunnen starten met de Opleiding tot Fotograaf.

Wil je graag de officiële toelatingsprocedure afronden dan kun je (of op een ander geschikt moment) de 2 toetsen maken. Je kunt hiervoor tijdens de avond een afspraak inplannen.

Vooraf aanmelden

Om deel te nemen aan de portfolio beoordelingsavond dien je je vooraf aan te melden voor maandag 30 oktober 2017.