Beeldbank Fotoacademie van studenten

De Fotoacademie is gestart met het aanleggen van de digitale beeldbank.

We vragen studenten om je werk in te leveren!

Aanleverspecificaties

Voor de aanleg van de beeldbank vragen we om een selectie te maken van maximaal 15 beelden/video's die je tijdens de opleiding hebt gemaakt. 

Je kunt je werk digitaal inzenden via Wetransfer aan mentor Liselotte Schuppers, liselotteschuppers@fotoacademie.nl of je kunt je werk inleveren bij de administratie op een USB-stick* of DVD waarop mappen staan met:

  • een map met foto's met hoge resolutie (HR) .JPEG files met een zo groot mogelijke bestandsgrootte met een maximum van 100 Mb. 
  • een map met video's: MP4, HD formaat (plm 500 Mb voor filmpje van 6 minuten), universeel te gebruiken voor zowel PC als mac, direct uit Adobe Premiere te renderen.

Let op! De bestanden moeten niet in lagen aangeleverd worden, maar in 1 laag. Vermeld op de USB-stick of DVD zelf en op de buitenzijde van het doosje of USB-stick: je naam, je groep met maand en jaartal, je telefoonnummer, studentennummer en indien van toepassing het volgnummer van de USB-stick of DVD. 

De naamgeving van de files is als volgt: Naam van de opdracht c.q. de titel van het werk_volgnummer_je naam_je groep met jaartal.

 

*Indien gewenst kun je een USB-stick (1GB) van de Fotoacacademie meenemen. Vraag hiernaar bij onze administratie.