Alumni Netwerk

Wanneer je de Opleiding tot Fotograaf hebt afgerond wordt je automatisch lid van ons Fotoacademie Alumni Netwerk.

Wat je volgende stap als fotograaf ook mag zijn, als het aan de Fotoacademie ligt blijven we betrokken en helpen we je graag bij gerichte vervolgstappen in je carrière.

Lidmaatschap

 

Wanneer je afstudeert aan de Opleiding tot Fotograaf word je automatisch lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk. Met dit lidmaatschap kan je gedurende het jaar gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals een Review Night en Studio Generale, een avond vol inspiratie en interactie in de studio van de Fotoacademie.

 

Inschrijven Alumni Netwerk

Ben jij een alumna/alumnus van de Fotoacademie? En ben je nog niet lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk? Schrijf je dan nu gratis in via de onderstaande button:

>> Inschrijven Fotoacademie Alumni Netwerk Lidmaatschap

Alumni Programma

 

Voor leden van het Fotoacademie Alumni Netwerk wordt er jaarlijks een exclusief programma samengesteld. Dit programma heeft als doel alumni van de Fotoacademie na afloop van de Opleiding tot Fotograaf te ondersteunen in hun carrière als fotograaf: door het vergroten van de zichtbaarheid, ondernemerschap te stimuleren en het aanbieden van inspiratie en kennis. Daarbij is het programma ontworpen om alumni met elkaar in verbinding te brengen.

Samenwerkingen met partners staat binnen het Alumni Programma centraal. Zo bieden we een bijzonder pakket aan activiteiten die aansluiten op de professionele carrières van onze alumni en die hun in verbinding brengen met het werkveld.

Review Night Fotoacademie x Melkweg Expo

 

In samenwerking met Melkweg Expo in Amsterdam vond op maandag 12 juni 2017 de eerste Review Night plaats. Tijdens deze interactieve avond kregen alumni de kans om hun portfolio te laten reviewen door verschillende experts. Met hun deelname maakte zij kans om geselecteerd te worden voor een solo presentatie in Melkweg Expo in 2018. >> Terugblik eerste Review Night op maandag 12 juni 2017

Hier vind je alle informatie over de editie op 18 juni 2018:

Review Night x Melkweg Expo op maandag 18 juni 2018.

 

© Leonardo Horta - Review Night 12 juni 2017  

Studio Generale

 

Het leven na de Fotoacademie. Een spannend avontuur en voor niemand hetzelfde. Maar voor iedereen geldt: die brandende nieuwsgierigheid en de drive om beter te worden! Daarom organiseert de Fotoacademie 4x per jaar Studio Generale, een avond in de Fotoacademie over fotografie in de breedste zin van het woord.

Het Fotoacademie Alumni Netwerk bestaat uit honderden fotografen met een schat aan ervaring binnen alle disciplines van de fotografie. In een intieme sfeer met bijzondere sprekers en veel interactie biedt Studio Generale alumni de kans zichzelf te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan.

Daarbij streven we naar onderwerpen die relevant zijn voor de professionele fotograaf en inspiratie bieden waarbij we zoveel mogelijk topfotografen en andere experts uit ons netwerk aan alumni presenteren.

Afgelopen edities waren te gast Willem Poelstra, Jeroen Swolfs, Linda Stulic, Pauline WiersmaCorné van der Stelt, Ernst CoppejansPatrick Rohr, Rogier van 't Slot en Chris de Bode.

 

Afgelopen editie:

Studio Generale #5 x 9After5 met fotografen Chris de Bode en Rogier van 't Slot in Radion Amsterdam op maandag 19 maart 2018.