Alumni Netwerk

Wanneer je de Opleiding tot Fotograaf hebt afgerond wordt je automatisch lid van ons Fotoacademie Alumni Netwerk.

Wat je volgende stap als alumni ook mag zijn, als het aan de Fotoacademie ligt blijven we betrokken en helpen we je graag bij gerichte vervolgstappen in je carrière.

Lidmaatschap

Wanneer je bent afgestudeerd aan de Opleiding tot Fotograaf word je automatisch lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk. Gedurende het jaar kun je gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals een Review Avond en Studio Generale, een avond vol inspiratie en interactie in de studio van de Fotoacademie. 

Inschrijven

Ben jij een alumna/alumnus van de Fotoacademie? En ben je nog niet lid van het gratis Fotoacademie Alumni Netwerk? Schrijf je dan nu in via de onderstaande button:

>> Inschrijven Fotoacademie Alumni Netwerk Lidmaatschap

Alumni programma

Voor leden van het Alumni Netwerk wordt er jaarlijks een exclusief programma samengesteld. Binnen dit programma kunnen onze alumni hun kennis verrijken, hun netwerk uitbouwen en contact met elkaar als met de Fotoacademie houden.

Samenwerkingen met partners staat binnen het alumni programma centraal. Zo bieden we een bijzonder pakket aan activiteiten die aansluiten op de professionele carrières van onze alumni en die hun in verbinding brengen met het werkveld. De eerste activiteit is Studio Generale. 

Studio Generale

Het Fotoacademie Alumni Netwerk bestaat uit honderden fotografen met een schat aan ervaring binnen alle disciplines van de fotografie. Met een studio vol alumni, bijzondere sprekers en veel interactie biedt Studio Generale alumni de kans zichzelf te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan. Daarbij streven we naar onderwerpen die verdiepen of inspireren, nuttig zijn of vernieuwend. Soms werken we samen met gast-programmeurs, alumni van de Fotoacademie. Soms vragen we zelf bijzondere sprekers om hun kennis en ervaring te komen delen. Of we organiseren een ronde tafel sessie, waarin je de kans krijgt nieuw werk te bespreken of feedback te vragen op een nieuw project.

 

Aankomende edite Studio Generale op 8 mei 2017

Op maandag 13 februari 2017 heeft de eerste editie van Studio Generale plaatsgevonden in samenwerking Willem Poelstra en Jeroen Swolfs. Op maandag 8 mei 2017 trappen we af met alumni Linda Stulic & Pauline Wiersma gevolgd door Corné van der Stelt, bekend van zijn verhalende portretten voor o.a. Nieuwe Revue en Playboy. 

>> Meer informatie over Studio Generale op maandag 8 mei 2017