Alumni Netwerk

Wanneer je de Opleiding tot Fotograaf hebt afgerond wordt je automatisch lid van ons Fotoacademie Alumni Netwerk.

Wat je volgende stap als alumni ook mag zijn, als het aan de Fotoacademie ligt blijven we betrokken en helpen we je graag bij gerichte vervolgstappen in je carrière.

Programma

Voor leden van het Alumni Netwerk wordt er jaarlijks een exclusief programma samengesteld. Binnen dit programma kunnen onze alumni hun kennis verrijken, hun netwerk uitbouwen en contact met elkaar als met de Fotoacademie houden.

Samenwerkingen met partners staat binnen het alumni programma centraal. Zo bieden we een bijzonder pakket aan activiteiten die aansluiten op de professionele carrières van onze alumni en die hun in verbinding brengen met het werkveld.

Aankomend:

  • 8 mei 2017 - Tweede editie Studio Generale met Linda Stulic en Pauline Wiersma

Lidmaatschap

Wanneer je bent afgestudeerd aan de Opleiding tot Fotograaf word je automatisch een lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk. Gedurende dit jaar kun je gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals een portfolio avond en Studio Generale, een avond vol inspiratie en interactie in de studio van de fotoacademie. Daarnaast kun je met het Pluspakket t.w.v 65 euro deelnemen aan expert sessies en ontvang je korting op nieuwe activiteiten van het Programma voor Professionals.

 Schrijf je nu in voor het Fotoacademie Alumni Netwerk Lidmaatschap.