Alumni Netwerk

Wanneer je de Opleiding tot Fotograaf hebt afgerond wordt je automatisch lid van ons Fotoacademie Alumni Netwerk.

Wat je volgende stap als alumni ook mag zijn, als het aan de Fotoacademie ligt blijven we betrokken en helpen we je graag bij gerichte vervolgstappen in je carrière.

Lidmaatschap

Wanneer je afstudeert aan de Opleiding tot Fotograaf word je automatisch lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk. Met dit lidmaatschap kan je gedurende het jaar gratis deelnemen aan een aantal activiteiten, zoals een Review Night en Studio Generale, een avond vol inspiratie en interactie in de studio van de Fotoacademie.

Inschrijven

Ben jij een alumna/alumnus van de Fotoacademie? En ben je nog niet lid van het Fotoacademie Alumni Netwerk? Schrijf je dan nu gratis in via de onderstaande button:

>> Inschrijven Fotoacademie Alumni Netwerk Lidmaatschap

Alumni programma

Voor leden van het Alumni Netwerk wordt er jaarlijks een exclusief programma samengesteld. Dit programma heeft als doel alumni van de Fotoacademie na afloop van de opleiding te ondersteunen in hun carrière als fotograaf: door het vergroten van de zichtbaarheid, ondernemerschap te stimuleren en door het aanbieden van inspiratie en kennis. Daarbij is het programma ontworpen om alumni met elkaar in verbinding te brengen.

Samenwerkingen met partners staat binnen het alumni programma centraal. Zo bieden we een bijzonder pakket aan activiteiten die aansluiten op de professionele carrières van onze alumni en die hun in verbinding brengen met het werkveld.

Review Night i.s.m. Melkweg Expo

In samenwerking met Melkweg Expo in Amsterdam vond op maandag 12 juni 2017 de eerste Review Night plaats. Tijdens deze interactieve avond kregen alumni de kans om hun portfolio te laten reviewen door verschillende experts. Met deelname maakte zij kans om geselecteerd te worden voor een solo presentatie in Melkweg Expo.

>> Terugblik eerste Review Night op maandag 12 juni 2017

Studio Generale

Het leven na de Fotoacademie. Een spannend avontuur en voor niemand hetzelfde. Maar voor iedereen geldt: die brandende nieuwsgierigheid en de drive om beter te worden! Daarom organiseert de Fotoacademie 4x per jaar Studio Generale, een avond op de Fotoacademie over fotografie in de breedste zin van het woord.

Het Fotoacademie Alumni Netwerk bestaat uit honderden fotografen met een schat aan ervaring binnen alle disciplines van de fotografie. Met een studio vol alumni, bijzondere sprekers en veel interactie biedt Studio Generale alumni de kans zichzelf te laten zien en met elkaar in gesprek te gaan.

 

Aankomende editie Studio Generale op maandag 2 oktober 2017

Afgelopen edities waren te gast Willem Poelstra, Jeroen Swolfs, Linda Stulic, Pauline Wiersma en Corné van der Stelt.

Op 2 oktober zal topfotograaf Ernst Coppejans de ins en outs van zijn werk en drive met jullie delen!

De tweede spreker maken we in de loop van de zomer bekend! 

Bezoek de Open Dag!