© Noustha Koeckhoven

© Noustha Koeckhoven

Aan wie geef jij deze cadeaubon?

Ben je op zoek naar een unieke cadeaubon? Wil je een toekomstige of zittende student een financiële bijdrage geven? De cadeaubon van de Fotoacademie is altijd een mooi gebaar. Zo draag jij bij aan de ontwikkeling van een beeldmaker.

© Noustha Koeckhoven

© Noustha Koeckhoven

Hoe kan je de cadeaubon aanvragen?

Bestel nu de Fotoacademie cadeaubon door te klikken op onderstaande button.* Als gever van deze cadeaubon bepaal jij welke waarde de cadeaubon heeft (minimaal €50,-), wanneer de ontvanger de cadeaubon per e-mail ontvangt en sluit je af met jouw persoonlijke boodschap.

> Aanvragen Fotoacademie cadeaubon

 

*Let op! De Fotoacademie is gesloten van 25 december 2021 t/m 2 januari 2022. Vraag je cadeaubon vóór 23 december 2021 aan indien je de cadeaubon als kerstgeschenk wilt geven.

© Noustha Koeckhoven

© Noustha Koeckhoven

Hoe kan de cadeaubon gebruikt worden?

De Fotoacademie cadeaubon is vrij te besteden voor iedere (online) Opleiding, Workshop of Postacademisch programma naar keuze binnen de Fotoacademie.

De cadeaubon is een jaar geldig en niet overdraagbaar aan anderen. Je kunt de cadeaubon eenvoudig gebruiken door de cadeauboncode in te voeren tijdens een online inschrijving voor de Fotoacademie.

© Noustha Koeckhoven

© Noustha Koeckhoven

De cadeaubon inclusief een gratis adviesgesprek!

Aangezien we een breed scala aan producten hebben voor zowel de beginnende als professionele beeldmaker is het onze taak om jou zo goed mogelijk te informeren over welk product aansluit op jouw kennis- en ambitieniveau. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze zodat de cadeaubon goed besteed word.