Hoe zou jij jouw eigen werk en stijl omschrijven?

Ik volg de opleiding aan de Fotoacademie. Een opleiding waar ik heel veel kennis op doe, niet alleen op het gebied van techniek maar vooral ook van conceptmatig thema’s verwerken. Omdat ik van gestyleerde beelden houd, heb ik als aanvulling op de opleiding gekozen voor de workshop Modefotografie. Ik houd ervan om een creatie neer te zetten. 

 

Wat zou je willen delen over de serie die je hebt gemaakt tijdens de workshop?

Ik denk dat je als beeldmaker altijd dichtbij jezelf moet blijven. Een van mijn kernwaarden is vrijheid. Ik geloof dat een mens in zijn kracht staat als je een bepaalde mate van vrijheid ervaart. Dan bedoel ik niet losgaan en voorbij gaan aan normen en waarden, maar elkaar vrijheid en ruimte gunnen. Dat is wat ik middels deze serie wilde neerzetten. 

 

Wat is op dit moment jouw ambitie als beeldmaker?

Over 5 jaar exposeren in New York.

 

Wat vond je het meest uitdagend aan de workshop?

Het out-of-the box denken. Van een abstract thema iets concreets maken. En qua techniek ook standpunten innemen en crops toepassen die ik voorheen niet zo snel zou doen. 

 

Waar heb je het meeste aan gehad / wat heb je geleerd?

De methode van werken. Van een thema, naar een moodboard naar een hele productie met een team van mensen, zoals styliste mua’s en modellen. Ik heb gemerkt dat ik niet alleen enorm plezier haal uit de foto maken, maar zeker ook de productie vooraf;  het creatieve proces en het organisatorische