© Johnny Tang

© Johnny Tang

Ontwikkelingen binnen de fotografie

Fotografie staat niet meer enkel op zichzelf maar is direct verbonden met nieuwe media. Zo worden digitale opnametechnieken toegepast in alle vormen van fotografie en is beeldbewerking tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Wie beeldend sterk is, conceptueel kan denken en een stevige fotografische ondergrond heeft, kan deze ontwikkelingen optimaal benutten als je werkt met de nieuwste digitale technieken.

Op creatief gebied volgen ontwikkelingen elkaar in hoog tempo op. De kunst is om binnen die razendsnelle opeenvolging jouw eigen onderscheidende stijl en visie te vinden – en deze vast ook te houden. Wat ons betreft hoort daar het 'leven lang leren-principe’ bij, waarbij je meebeweegt met de veranderende marktomstandigheden en je jezelf blijft uitdagen en vernieuwen.

© Johnny Tang

© Johnny Tang

Neem initiatief

Hoe langer je in het vak zit, des te groter de kans dat je vanuit routine te werk gaat. Het belangrijkste is dat je ervan bewust bent dat relevant blijven belangrijk is. Om zelf sturing te geven aan jouw loopbaan vraagt dit continu reflectie op de eigen ontwikkeling, of je nu beginnend of professioneel beeldmaker bent. Binnen het dynamische werkveld van de creatieve industrie houdt persoonlijke ontwikkeling wat ons betreft dan ook nooit op. Wij bieden kwaliteitsopleidingen voor beginnende beeldmaker maar ook workshops en postacademische programma's voor de professionele beeldmaker waarbij iedereen in de gelegenheid is om van elkaar te leren, jong en oud.

© Johnny Tang

© Johnny Tang

Uitgangspunten van ons onderwijs

‘Leven lang leren’ is een mindset.

Focus op persoonlijke groei.

Werk aan jouw persoonlijke merk en netwerk.

Geef sturing aan je eigen ontdekkingsreis.

Werk vanuit passie.