Zou je een omschrijving willen geven van het project waar je aan hebt gewerkt tijdens het Expert Programma onder leiding van Evelien Kunst?

Ik heb gewerkt aan een persoonlijk project over mijn vader en zijn ziekte van Alzheimer. 

 

Wat was jouw motivatie om je in te schrijven? Met welke doelstellingen ben je begonnen?

Een succes maken van mijn huidige en toekomstige fotoproject(en). Starten met de juiste insteek en ervoor zorgen dat ik ook de ‘zakelijke’ kant van mijn fotoproject goed aanpakt. 

 

Kun je aangeven waar je tot nu toe het meest aan hebt gehad en welke stappen je hebt gezet/wat je hebt bereikt tijdens en na het Expert Programma?

Evelien leert je werken volgens een door haar ontwikkeld canvas. Door het toepassen van het canvas maak je de stappen concreet die onderdeel zijn van je project. En die stappen maken dat je project een succes kan worden. Evelien leert je om je project van een andere kan te bekijken en zoeken er geen andere mogelijkheden om het te kunnen realiseren. 

 

Hoe belangrijk is een groepsproces voor jou en vind je dat terug bij dit programma?

Werken in een leuke groep is zeker belangrijk en leerzaam. En dat was deze groep ook. Maar er moet wel vertrouwen zijn,  je stelt je immers kwetsbaar op, het gaat over je project maar ook over jou als fotograaf/creatief ondernemer. 

 

Zou je dit programma aanraden aan andere fotografen en waarom?

Ja zeker zou ik het programma aanraden aan andere fotografen. Omdat je in het expert programma leert om ook de zakelijke kant van je project goed te organiseren. En geeft je handvatten, om al voor de start van project een goed basis neer te leggen.