Fotograferen en filmen

Fotograferen en video's maken is ontzettend populair. Een foto is bovendien al snel gemaakt en zelfs een video is met een spiegelreflex-, systeem- of andere digitale fotocamera makkelijk te realiseren. Je hebt dan ook geen videocamera nodig om mooie filmopnamen te maken.

Met onze Basisopleiding voor de beginnende beeldmaker leer je naast fotograferen ook video's maken en monteren. De Basisopleiding betreft een intensieve kennismaking met 4 belangrijke thema's: compositie & vormgeving, opnametechniek, digitale beeldbewerking en montage. Lees verder.

Heb je deze basis al onder de knie? Dan kun je ook kiezen voor onze vervolgopleiding Basisopleiding Uitbouw of de meerjarige nieuwe lens-based opleiding: ‘Conceptueel Beeld: opleiding voor fotografie en video’.

Deze laatste en tevens nieuwe opleiding is erop gericht jezelf te ontwikkelen tot een beeldmaker met een brede technische kennis en het creëren van een eigen concept en visie. De opleiding Conceptueel Beeld is de vervanging van onze toonaangevende Opleiding tot Fotograaf op hbo-niveau. Lees verder.