Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Over de coaching

Voor fotografen die naast hun werk in opdracht aan eigen thema’s en series willen werken en het belangrijk vinden om daar in te worden begeleid, starten we in 2019 met vrij werk coaching door experts uit het werkveld. Jij bepaalt welke serie(s) je verder wilt ontwikkelen en waarom. In een kleine groep met professionals, kom je regelmatig bijeen om te reflecteren op de voortgang van jouw serie of project.

De eerste reeks is 14 februari 2019 gestart onder leiding van fotograaf en ervaren fotografie docent Maarten van Schaik. Maarten werkt sinds zijn opleiding aan de Rietveld academie, als fotograaf op geheel eigen wijze aan zijn vrije oeuvre en werkt daarnaast regelmatig in opdracht. Maarten is tevens een gepassioneerd en ervaren docent. Onder zijn leiding leer je om meer vanuit jouw gevoel te werken en concepten soms los te laten. Zijn beeldende visie is veelzijdig en hij is thuis in veel terreinen van de fotografie. Verwacht opbouwende, directe feedback op jouw ideeën en beeld. Waar nodig krijg je opdrachten op maat om je uit jouw comfortzone te halen en zo jouw blik op je werk te verruimen.

Coaching informatie

Niveau: voor de professionele beeldmaker

Expert: Maarten van Schaik

Studieduur: 3 maanden

Lesdagen: 6 lessen van 19:00 tot 21:30 uur

Studiekosten: €595,-

Betaling: eenmalig of 2 termijnen. Let op! Dit brengt extra kosten met zich mee welke verwerkt zijn in de termijnen. Voor deze termijnbetaling moet een incassomachtiging worden verstrekt. De termijntoeslag bij twee termijnen bedraagt € 50,-.

Toelatingseisen: een afgeronde studie fotografie (hbo-niveau) of autodidact met een portfolio op vergelijkbaar op technisch/conceptueel niveau

Selectie procedure: geschiedt op basis van digitaal portfolio of vooropleiding
 

Voertaal: Nederlands

 

Startmomenten

Startdatum: 17 oktober 2019

Opvolgende lesdata: 14 en 28 november, 12 december 2019, 9 en 16 januari 2020