Logo Fotoacademie

Onderdeel van

Onderdeel van

© Nathalie Dekker

© Nathalie Dekker

Het cursusaanbod van de Fotoacademie

Op zoek naar een fotocursus of -workshop om jouw fotografie naar een hoger niveau te tillen? Bij de Fotoacademie bieden wij een breed aanbod aan workshops voor zowel de beginnende als de gevorderde beeldmaker. 

 

Aanbod voor de beginnende beeldmaker

Als beginnende beeldmaker is het prettig om de basistechnieken van fotografie goed onder de knie te krijgen. Wij raden dan ook de Basisopleiding aan voor de beginnende fotograaf. Ben je op zoek naar een kortere cursus of workshop, bijvoorbeeld omdat je al wat ervaring hebt maar op sommige onderdelen nog tekort schiet? Heb je bijvoorbeeld behoefte aan een intensieve workshop Opnametechniek, of wil je bijvoorbeeld een start maken met Beeldbewerking in Photoshop? Of is Seriematig werken nieuw voor je? Met deze kortdurende workshops kun je je basistechnieken aanvullen waar gewenst.

 

Aanbod voor de gevorderde en (semi-)professionele beeldmaker

Met een breed aanbod aan workshops voor de gevorderde en (semi-)professionele fotograaf, is er voor iedereen een passend leertraject beschikbaar. Of je je nu wilt verbreden en een totaal andere discipline binnen de fotografie wil ontdekken, of juist verdieping zoekt in jouw specialisme: geen lat ligt te hoog. Ben je als professional op zoek naar een persoonlijkere begeleiding en gerichte ontwikkeling binnen jouw carriére als fotograaf? Dan is het Postacademisch programma voor de professionele beeldmaker wellicht iets voor jou.

 

Persoonlijk advies bij het maken van je keuze

Bij de Fotoacademie vinden wij het belangrijk dat het gekozen onderwijstraject goed aansluit bij jouw wensen. Heb je interesse in één van de workshops, of twijfel je welke workshop het beste aansluit bij jouw ambitieniveau en ontvang je graag advies? Clarels van Zwetselaar plant graag een adviesgesprek met je in. Je kunt je ook altijd direct inschrijven zodat jij zeker bent van een opleidingsplek. Naar aanleiding van je inschrijving kijken wij of jij voldoet aan de toelatingseisen die gesteld worden.