© Caecilia

© Caecilia

Je hebt deelgenomen aan de workshop Signatuur & Portfolio onder leiding van Nienke Wind. Waarom heb je voor deze workshop gekozen?

Ik ben al een paar jaar werkzaam als event- en portretfotograaf, maar wilde graag meer persoonlijk, vrij werk maken en beginnen te onderzoeken hoe ik me kan gaan onderscheiden als fotograaf.

 

Wat is het thema van de serie die je tijdens de workshop hebt ontwikkeld en wat zou je willen vertellen bij de beelden?

Mijn thema was 'identiteit'. Ik heb een serie gemaakt over wie je bent en wat je doet als je alleen bent en je niet hoeft te verhouden tot een ander.

 

De workshop is voor (semi) professionele fotografen. In welke richting wil jij je verder ontwikkelen als beeldmaker?  Wat is jouw ambitie?

Ik heb een nieuwe interesse gevonden in de modefotografie en ga me daar de komende tijd nog verder in verdiepen.

 

Wat vond je het meest uitdagend aan de workshop?

Ik werd door Nienke echt uitgedaagd om na te denken en hele kritische vragen te stellen over het 'waarom' van mijn serie, en uiteindelijk mijn signatuur. Dat is best pittig maar legt uiteindelijk wel bloot waar je kansen om te groeien liggen.

 

Waar heb je het meeste aan gehad / wat heb je geleerd?

Het was heel leerzaam om de tijd te nemen en echt een concept uit te werken. Zo kon ik later in het proces tijdens het schieten, selecteren en na bewerken veel beter gegronde keuzes maken!

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia

© Caecilia