Logo Fotoacademie
ENGKeuzehulp nodig?
Direct inschrijven

LIVEBLOG, het laatste nieuws

 

Hervatten onderwijs online - voor de beginnende  beeldmaker

plaatsingsdatum: donderdag 26 maart 2020, 12:31 uur

Positief nieuws: vanaf maandag 30 maart 2020 hervatten we ook een deel van de onderwijsactiviteiten voor zowel Fotogram als de Fotoacademie. 

Kort samengevat: het gaat hier uitsluitend om de groepen voor de Basisopleiding van de Fotoacademie en de Basiscursus van Fotogram. Docenten, studenten en cursisten worden hier vandaag per e-mail over ingelicht. 

-------

Wil je persoonlijk geïnformeerd worden?

plaatsingsdatum: donderdag 26 maart 2020, 11:23 uur

Tot en met 6 april 2020 is het gebouw van het Fotohuis gesloten maar zoals wij maandag 23 maart 2020 hebben laten weten (zie bericht hieronder) werken wij aan een nieuwe (online) programmering. Wil je daar persoonlijk over geïnformeerd worden? Laat eenvoudig hier jouw gegevens achter zodat wij jou kunnen informeren.

-------

Nieuwe (online) programmering

plaatsingsdatum: maandag 23 maart 2020, 13:37 uur

Tot en met 6 april 2020 is het gebouw van het Fotohuis gesloten, maar werken wij aan een nieuwe (online) programmering en zijn we druk bezig om de uitgestelde activiteiten zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. Mede er vanuitgaande dat we na 6 april 2020 het onderwijs weer kunnen hervatten dan wel online kunnen aanbieden staat alle programmering voor na 6 april 2020 op onze websites en kun je je hiervoor inschrijven. 

-------

Hervatten onderwijs online - voor de (startende) professionele beeldmaker

plaatsingsdatum: donderdag 19 maart 2020, 17:32 uur

Ook de lopende workshops 'Locatie- & Landschapsfotografie' voor de (startende) professionele beeldmaker en het expert programma 'Eenheid in beeld & tekst' van de Fotoacademie zullen het onderwijs online hervatten dan wel starten. Docenten en deelnemers worden hier vandaag per e-mail over ingelicht. 

-------

Hervatten onderwijs online  - meerjarige opleidingen

plaatsingsdatum: donderdag 19 maart 2020, 14:20 uur

Positief nieuws: vanaf maandag 23 maart 2020 hervatten we een deel van de onderwijsactiviteiten voor zowel Fotoschool als de Fotoacademie.

Kort samengevat: het gaat hier uitsluitend om de werk- en opdrachtbesprekingen en (onderzoeks) presentaties die in het opleidingsrooster staan gepland geldend voor studenten van de groepen voor de opleiding Conceptueel Beeld en de Opleiding tot Fotograaf van de Fotoacademie en de vakopleiding van Fotoschool. Docenten en studenten worden hier vandaag per e-mail over ingelicht.

-------

Lessen en overige activiteiten opgeschort

plaatsingsdatum: vrijdag 13 maart 2020, 15:40 uur

In navolging van het genomen besluit alle universiteiten en hogescholen in Nederland te sluiten zullen alle lessen en overige activiteiten in het gebouw van het Fotohuis met ingang van maandag 16 maart 2020 worden opgeschort tot en met zondag 5 april 2020.

-------

Open avond 18 maart 2020 afgelast

plaatsingsdatum: donderdag 12 maart 2020, 13:36 uur

Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen en op advies van de overheid hebben wij de open avond op woensdag 18 maart 2020 van 19:00 tot 21:30 uur afgelast.

Contactpersonen in verband met vragen/advies

 

Fotoacademie

Mocht je persoonlijke vragen hebben over wat dit voor jou als:

- (toekomstig) student of deelnemer (workshop of postacademisch programma) betekent kun je contact opnemen met Aart Pohl: aart@fotoacademie.nl

- docent betekent kun je contact opnemen met Iris Bruning: irisbruning@fotoacademie.nl

- mentor of coach betekent kun je contact opnemen met Ruud de Jong: ruud@fotoacademie.nl

- expert betekent kun je contact opnemen met Clarels van Zwetselaar: clarelsvanzwetselaar@fotoacademie.nl

 

Fotoschool en Fotogram

Mocht je persoonlijke vragen hebben over wat dit voor jou als:

- (toekomstig) student of cursist betekent kun je contact opnemen via: info@fotoschool.nl / info@fotogram.nl 

- docent betekent kun je contact opnemen met Ariane James, dit kan telefonisch via 0649131009 of per e-mail ariane@fotoschool.nl / ariane@fotogram.nl