Logo Fotoacademie
ENGOnline studeren?
Direct inschrijven

LIVEBLOG voor het laatste nieuws

 

Laatste update: 19 mei 2020, 13:34 uur

 

Goed nieuws! Graag brengen we je op de hoogte over de laatste stand van zaken t.a.v. onze onderwijsactiviteiten.

 

Klaar voor de toekomst

De afgelopen weken hebben we uitvoerig nagedacht over hoe we als organisatie ons onderwijs (steeds) beter kunnen vormgeven en stroomlijnen, niet alleen voor nu maar juist ook voor de toekomst. Immers, zoals het er op dit moment naar uit ziet blijft het Corona-virus voorlopig nog invloed hebben op het dagelijks leven. 
Als de afgelopen periode ons iets heeft geleerd is het dat we een volgende stap moeten zetten om ook in de toekomst onderwijs uit te kunnen dragen naar iedereen die een passie heeft voor fotografie en video, door een combinatie aan te bieden van online en praktijkonderwijs op locatie. Wat houdt dit concreet in?

 

Online kennismaken en studeren

Zoals je wellicht weet is het gebouw van de Fotoacademie gesloten t/m 1 juni 2020. In verband met het contactverbod binnen onderwijssituaties kan er tot die tijd geen onderwijs op locatie gegeven worden. Maar, we kunnen gerust zeggen dat we de afgelopen weken niet op onze handen hebben gezeten. Integendeel, zo kun je vanaf nu ook online studeren aan de Fotoacademie. Van een korte online opleiding tot trainingen en consulting zowel voor de beginnende als professionele beeldmaker.

Bekijk het online aanbod

Wil je graag persoonlijk advies en meer informatie? Met elkaar kennismaken doen we nu gewoon online. De komende tijd kun je je dan ook aanmelden voor onze online events.

Online kennismaken

 

Hervatten van (online en praktijk) onderwijs

Tevens hervatten wij vanaf 2 juni 2020 de langlopende vakopleidingen van de Fotoacademie. We bereiden ons voor op een veilige heropening van het gebouw aan de Sarphatistraat.

Stap voor stap versoepelt de overheid de eerder afgekondigde maatregelen, maar als onderwijsinstelling moeten we, samen met jou, alert blijven op het voorkomen van (verdere) verspreiding van het Corona virus. Om die reden werken we vanaf 2 juni 2020 met aangepaste lesroosters die uitgaan van het zo laag mogelijk houden van reisbewegingen van studenten en collega’s van alle opleidingen binnen het Fotohuis. Daarnaast gelden nog beperkingen voor het samenkomen van groepen. In combinatie met de beschikbare ruimte op de locatie betekent dit dat we een deel van het onderwijs voorlopig online aanbieden.

 

Wil je dit najaar starten?

Niemand kan in de toekomst kijken maar er vanuitgaande dat we na 1 juni 2020 het onderwijs weer kunnen hervatten dan wel starten (door een combinatie van online en praktijkonderwijs op locatie) kun je alle programmering na deze datum op onze website vinden en kun je je hiervoor inschrijven.

 

Updates

Natuurlijk blijven we je in de tussentijd op de hoogte houden bij nieuwe ontwikkelingen via deze LIVEBLOG dan wel via onze socials: Instagram en Facebook. (Voor onze studenten en het onderwijzend team geldt dat zij per mail dan wel telefonisch geïnformeerd worden.)

Vind je het prettig dat wij jou informeren? Laat eenvoudig hier jouw gegevens achter zodat onze opleidingsadviseur je persoonlijk kan informeren.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en schroom niet om contact te zoeken indien er vragen of onduidelijkheden zijn.

Met vriendelijke groet, 

Team Fotoacademie

 

Jurgen Stoffer

Directeur

Contactpersonen in verband met vragen/advies

 

Mocht je persoonlijke vragen hebben over wat dit voor jou als:

- toekomstig student of deelnemer (workshop of postacademisch programma) betekent dan kun je contact opnemen met Lotte Bronsgeest: lottebronsgeest@fotoacademie.nl

- student of deelnemer (workshop of postacademisch programma) betekent dan kun je contact opnemen met Aart Pohl: aart@fotoacademie.nl

- docent betekent dan kun je contact opnemen met Iris Bruning: irisbruning@fotoacademie.nl

- mentor of coach betekent dan kun je contact opnemen met Ruud de Jong: ruud@fotoacademie.nl

- expert betekent dan kun je contact opnemen met Clarels van Zwetselaar: clarelsvanzwetselaar@fotoacademie.nl