Aanleverspecificaties werk inzenden

Voor de aanleg van de digitale beeldbank vragen we om een selectie te maken van maximaal 15 beelden/video's die je tijdens de opleiding hebt gemaakt. 

Je kunt je werk digitaal inzenden via Wetransfer aan mentor Liselotte Schuppers, liselotteschuppers@fotoacademie.nl of je kunt je werk inleveren bij de administratie (zie de grijze brievenbus op de balie) op een USB-stick* of DVD.

Maak op de USB-stick of DVD de volgende twee mappen:

  • een map met foto's met hoge resolutie (HR) .JPG files met een zo groot mogelijke bestandsgrootte van hoge kwaliteit (ruim 15 MB).
  •  een map met video's: MP4, HD formaat (plm 500 MB voor filmpje van 6 minuten), universeel te gebruiken voor zowel PC als Apple, direct uit Adobe Premiere te renderen.

Let op! De bestanden moeten niet in lagen aangeleverd worden, maar in 1 laag. Vermeld op de USB-stick of DVD zelf en op de buitenzijde van het doosje of USB-stick: je naam, je groep met maand en jaartal, je telefoonnummer, studentennummer en indien van toepassing het volgnummer van de USB-stick of DVD. 

De naamgeving van de files is als volgt: Naam van de opdracht c.q. de titel van het werk_volgnummer_je naam_je groep met jaartal.

 

*Indien gewenst kun je een USB-stick (1GB) van de Fotoacademie meenemen. Vraag hiernaar bij onze administratie.