Logo Fotoacademie

Onderdeel van

ENGZeker starten?

Onderdeel van

Direct inschrijven

Deze zomer leren fotograferen?

Op dinsdag 27 juli 2021 start de zomervariant van de Basisopleiding. Gedurende 6 lesdagen verspreid over 3 weken leer jij de basisbeginselen van fotografie, beeldbewerking en video. 

Techniek en visie staan centraal in deze korte (voor)opleiding op hbo-niveau. In het lesprogramma van de Basisopleiding leer je de basistechnieken voor het maken van foto’s (stilstaand beeld) en film (bewegend beeld) en krijg je te maken met vier belangrijke thema’s: compositie & vormgeving, opnametechniek, digitale beeldbewerking en videomontage. En natuurlijk wordt ook de inhoudelijke kant niet vergeten: conceptontwikkeling en beeldcommunicatie zijn, naast compositie, belangrijke onderdelen van het lespakket.


Liever eerder starten?

Start je liever eerder? Er zijn genoeg andere startmomenten en opleidingsvarianten beschikbaar! Zo kan je ook kiezen uit wekelijks les, les in de avonden of volledig online onderwijs. 

 

Lesdata

 
Startdatum: dinsdag 27 juli 2021
 
Lestijden: 10:00 - 16:00 uur
 
Opvolgende lesdata: vrijdag 30 juli, dinsdag 3 augustus, vrijdag 6 augustus, dinsdag 10 augustus en vrijdag 13 augustus 2021.
 
Lesvorm: op locatie (onder voorbehoud)
 
 
Direct inschrijven