Logo Fotoacademie
ENGOnline studeren?
Direct inschrijven
© Margrietha Isings

© Margrietha Isings

Lesindeling

Techniek en visie staan centraal in deze korte online (voor)opleiding op hbo-niveau. In het lesprogramma van de Basisopleiding krijg je te maken met vier belangrijke thema’s: compositie & vormgeving, opnametechniek, digitale beeldbewerking en montage.

Tijdens de Basisopleiding heb je één hoofddocent, bij wie je naast de lessen ook terecht kunt voor werkbesprekingen, begeleiding en vragen over de theorie. Indien nodig kun je buiten de lessen hulp en begeleiding krijgen van mentoren, bij wie je terecht kunt voor werkbesprekingen, begeleiding en vragen over de theorie.

Alle opdrachten die je krijgt, worden gezamenlijk online besproken. Juist bij die besprekingen blijkt het voordeel van mondelinge lessen. Vanuit onze visie op onderwijs leren studenten het meest van en met elkaar tijdens deze werkbesprekingen. Door te kiezen voor deze online opleidingsvariant is het voorbereiden van een les essentieel, ook voor jou als student. Op die manier krijg je de beste aanwijzingen en opmerkingen om opdrachten verder (door) te ontwikkelen.

 

Benodigde apparatuur

Op te kunnen starten met deze nieuwe online opleidingsvariant volstaat dezelfde benodigde apparatuur als voor de andere opleidingsvarianten van de Basisopleiding, die enkel klassikaal worden gegeven.

Het uitgangspunt is dat de docent begeleiding via Microsoft Teams laat verlopen. Via studieportal KLIK ontvang je je digitale lesmateriaal en rooster.

 

Interesse? Schrijf je nu in.

Startdatum: dinsdag 16 juni 2020 van 10:00 tot 16:00 uur

Opvolgende lesdata: 23 en 30 juni en 7, 14 en 21 juli 2020