Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven
© Thijs de Leeuw

© Thijs de Leeuw

Waarom kiezen voor de Fotoacademie?

Het maken van een studiekeuze is een belangrijk proces en kost tijd. Wij als Fotoacademie vinden het belangrijk om jou te informeren over waar wij als opleidingsinstituut voor staan. Lees verder

 

Wees kritisch en oordeel zelf.

Wij zeggen altijd: oordeel zelf. Speciaal voor aankomende studenten bieden wij diverse activiteiten aan die bijdragen aan het maken van een bewuste studiekeuze. Voor deze studenten organiseren wij meerdere keren in het jaar open dagen of open avonden voor uitleg over de Fotoacademie en haar aanbod. Ook kom je zo in contact met onze zittende studenten, docenten en mentoren.

 

Ervaringen van (oud-)studenten

Kom in contact met onze (oud-)studenten en collega's uit het werkveld. Bekijk eens hun werk en lees en luister naar hun ervaringen. Lees verder

In gesprek met alumni van de Fotoacademie

Robin de Puy, Ernst Coppejans, Liselotte Schuppers en Carla Kogelman.

Team Fotoacademie

Hoewel we onszelf niet al te graag in de spotlight zetten, vinden we het toch belangrijk dat je weet wie het Team Fotoacademie is. Klik op de persoon voor meer contactinformatie.

© Marjory Haringa
© Marjory Haringa
Jurgen Stoffer

Directeur

Ruud de Jong

Artistiek manager en docent

Iris Bruning

Decaan

Aart Pohl

Administratie

Margreet Zippro

Financiële administratie

Alicia Kooijman

Marketing manager

Clarels van Zwetselaar

Programmamaker Professionals

Fleur Koning

Studiebegeleider

Lotte Bronsgeest

Opleidingsadviseur

Onderwijzend team

Het onderwijzend team vormt het hart van de Fotoacademie. De lessen worden verzorgd door een zeer gevarieerd onderwijzend team, waarin enthousiaste 'jonge honden' en ervaren 'oude rotten' elk hun eigen inbreng hebben. Eén ding hebben ze gemeen: ze hebben hun sporen in het vak verdiend. Lees verder.