Logo Fotoacademie

Onderdeel van

ENGFAQ

Onderdeel van

Direct inschrijven
© Rick Rindertsma

© Rick Rindertsma

Eindexamen

Maar er is ook goed nieuws: het eindexamen op vrijdag 23 oktober 2020 is doorgegaan en alle 22 eindexamenstudenten zijn geslaagd. Maar liefst 4 studenten: Daphne van de Velde, Ehlana Polgara, Repko van Husen en Vinny Vlemmix hebben de eervolle vermelding cum laude op hun diploma staan.

Dit weekend kun je online een bezoek brengen aan de eindexamenexpositie Interlude. Met 22 verschillende projecten belooft het veel diversiteit in onderwerp, technieken en benadering. Begeef je online in een ruimte met talent en laat je verrassen!

© Romy Flamand

© Romy Flamand

Kijk online mee!

Vanzelfsprekend is vanaf 23 oktober 2020 direct na het eindexamen al het werk van onze geslaagden te zien op onze website. De aankomende weken zal ook het werk gepresenteerd worden via onze socials: Instagram en Facebook.

Op zaterdag 24 oktober 2020 zal er om 16.00 uur vanuit de expositieruimte een livestream worden uitgezonden. Deze livestream wordt gepresenteerd door fotografiecurator en visual story editor Marc Prüst. Kijk je mee?

De livestream is te bekijken via het YouTube-kanaal van Interlude.

Tevens zal er een virtuele tour worden gemaakt. Zo kun je online een kijkje nemen op hun digitale tentoonstelling. Deze tour is vanaf zondagavond 25 oktober 2020 beschikbaar via Interlude-expo.nl