© Cathelijne Beckand Verwee

© Cathelijne Beckand Verwee

Aanvullende workshops voor toelating

Wil je graag van start met de Basisopleiding Uitbouw of de opleiding Conceptueel Beeld maar heb je de toelatingstoetsen niet voldoende en heb je te weinig kennis, dan bestaat er de mogelijkheid om één van de aanvullende workshops op niveau 0 - Basis te volgen:

Voor een kennismaking met de inhoudelijke kant van de fotografie, bestaat de mogelijkheid om de aanvullende workshop Seriematig werken te volgen.

© Cathelijne Beckand Verwee

© Cathelijne Beckand Verwee

Aanvullende keuzeworkshops naast de opleiding

Tijdens de Basisopleiding Uitbouw en de opleiding Conceptueel Beeld breid je het vaste lesprogramma uit door aanvullende keuzeworkshops te volgen. Je kiest één workshop tijdens de Basisopleiding Uitbouw en twee workshops in jaar 1 en twee workshops in jaar 2 tijdens de opleiding Conceptueel Beeld.

Tijdens de Basisopleiding Uitbouw breid je het lesprogramma uit met een aanvullende keuzeworkshop op niveau 1 - Verkenning.

Voor de opleiding Conceptueel Beeld geldt dat er per module (dus per halfjaar) passende keuzeworkshops aangeboden worden. 

- Module 1 sluit aan op de workshops niveau 1 - Verkenning

- Module 2 sluit aan op de workshops niveau 2 - Ontwikkeling

- Module 3 sluit aan op de workshops niveau 3 - Verdieping

- Module 4 sluit aan op de workshops niveau 4 - Specialisatie

Ieder halfjaar kies je uit een nieuwe reeks waarmee je je opleiding naar eigen inzicht en voorkeur kunt verbreden, verdiepen en/of aanvullen.