Logo Fotoacademie
ENGLogin studenten
Direct inschrijven

Workshops voor de professionele fotograaf

Voor de professionele fotograaf zijn er diverse fotografie workshops ontwikkeld voor wie binnen de fotografie nieuwe disciplines wil onderzoeken of relevante en praktijkgerichte kennis wil opdoen.

De workshops zijn gebaseerd op de visie van de Fotoacademie, wat onder andere tot uiting komt door aandacht voor conceptuele en inhoudelijke beeldvorming.

Postacademisch programma voor de professionele fotograaf

Het Postacademisch programma is er voor de professionele fotograaf die zichzelf uit wil dagen. De focus ligt op persoonlijke begeleiding bij het bereiken van jouw doelstellingen als professioneel fotograaf.

Het Postacademisch programma bestaat uit: 

  • Expert Programma's, waarbij jij als professioneel fotograaf centraal staat. Onder begeleiding van een expert werk je aan een specifiek doel of project.
  • Expert Coaching, waarbij je naast je werk in opdracht aan eigen thema's en series werkt en waarbij jij het belangrijk vindt om daarin te worden begeleid.
  • Opfriscursussen, waarbij wij geloven dat een sterke technische basis essentieel is voor de groei en de ontwikkeling van een eigen visie en beeldtaal.