Workshops voor de professionele beeldmaker

Voor de (startende) professionele beeldmaker zijn er diverse fotografie workshops ontwikkeld voor wie binnen de fotografie nieuwe disciplines wil onderzoeken of relevante en praktijkgerichte kennis wil opdoen.

De workshops zijn gebaseerd op de visie van de Fotoacademie, wat onder andere tot uiting komt door aandacht voor conceptuele en inhoudelijke beeldvorming.

Postacademisch programma voor de professionele fotograaf

Het Postacademisch programma is er voor de professionele beeldmaker die zichzelf uit wil dagen. De focus ligt op persoonlijke begeleiding bij het bereiken van jouw doelstellingen als professioneel beeldmaker.

Het Postacademisch programma bestaat uit: 

  • Expert Programma's, waarbij jij als professioneel beeldmaker centraal staat. Onder begeleiding van een expert werk je aan een specifiek doel of project.
  • Vrij werk Coaching, waarbij je naast je werk in opdracht aan eigen thema's en series werkt en waarbij jij het belangrijk vindt om daarin te worden begeleid.
  • Online Programma's om stil te staan bij wie je bent, wat je maakt en hoe je dat in de (nabije) toekomst kan gaan inzetten.